Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Βγήκε από το κώμα η 60χρονη - Θυμάται και επικοινωνεί με το περιβάλλον

Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Βγήκε από το κώμα η 60χρονη - Θυμάται και επικοινωνεί με το περιβάλλον Facebook Twitter
0

Βγήκε από την κωματώδη κατάσταση η 60χρονη γυναίκα που, μαζί με τους δύο αδελφούς της, είχε χτυπηθεί από ένα ταχύπλοο φουσκωτό στο Πόρτο Χέλι στις 9 Αυγούστου.  

Οι δύο άνδρες είχαν χάσει ακαριαία τη ζωή τους εκείνο το βράδυ και η γυναίκα είχε διακομιστεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο, όπου διασωληνώθηκε σε κρίσιμη κατάσταση. Μιλώντας τώρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο γιος της, Κώστας Γεωργαλής, επιβεβαιώνει ότι, τις τελευταίες ημέρες, η μητέρα του έχει βγει από την κωματώδη κατάσταση που βρισκόταν, και επικοινωνεί με το περιβάλλον αναγνωρίζοντας τα οικεία της πρόσωπα.  

Για περισσότερο από έναν μήνα η 60χρονη παρέμεινε διασωληνωμένη σε μονάδα εντατικής θεραπείας αλλά πλέον έχει πάρει εξιτήριο από τη ΜΕΘ, εξακολουθώντας να νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό. Η ίδια έχει μνήμες από το δυστύχημα. «Πάει ο αδελφός μου ο Δημήτρης», είπε χαρακτηριστικά στον γιο της. 

«Θυμάται τη στιγμή που το ταχύπλοο του 44χρονου εμβόλισε τη βάρκα τους», λέει ο γιος της. Όσο για τον 44χρονο χειριστή και ιδιοκτήτη του ταχύπλοου, μοιράζεται την δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως, αν και υπεύθυνος, δεν έχει ζητήσει ακόμα συγγνώμη αυτοπροσώπως από την οικογένεια των εκλιπόντων.  «Το πρώτο πράγμα που θέλω είναι μια συγγνώμη», συνεχίζει ο νέος άνδρας. 

Η 60χρονη επικοινωνεί με μεγάλη προσπάθεια με τους δικούς της, καθώς έχει τραχειοτομή και έτσι οι δικοί της καταλαβαίνουν τι θέλει να πει «διαβάζοντας» τα χείλη της. «Μας έχει αναγνωρίσει (...) γελάμε» δηλώνει ο κ. Γεωργαλής. Τόσο ο ίδιος όσο και η αδερφή του, έχουν δώσει προτεραιότητα στη μητέρα τους, βάζοντας τις οικογένειες τους και τις δουλειές τους σε «δεύτερη μοίρα».

Ο Γάλλος επιχειρηματίας αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του και δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια της 60χρονης. «Είναι το πρώτο πράγμα που θέλω από αυτόν τον άνθρωπο, έστω και 51 μέρες μετά. Ένα συγγνώμη θα έπρεπε να το πει», τονίζεί ο γιος της.

«Πήρε δυο ζωές και ταλαιπώρησε άλλη μια. Δεν υπάρχει τίποτα, μόνο μια δήλωση του δικηγόρου πως ό,τι χρειαστούμε μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί του. Εγώ να επικοινωνήσω μαζί του γιατί; Δεν ενόχλησα κανέναν εγώ. Εγώ ήμουν στο σπιτάκι μου, με τα παιδάκια μου και ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνο και από τότε είμαστε μέσα στην τρέλα».

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ