Ποινική δίωξη στον 28χρονο που σκότωσε γιαγιά και εγγόνι στο Αίγιο

Ποινική δίωξη στον 28χρονο που σκότωσε γιαγιά και εγγόνι στο Αίγιο Facebook Twitter
2

Ποινική δίωξη ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα Ναυτοδικείου στον 28χρονο οδηγό που σκότωσε γιαγιά και εγγόνι στο Αίγιο.

Οι κατηγορίες αφορούν σε επικίνδυνη οδήγηση, ανθρωποκτονία εξ΄αμελείας, εγκατάλειψη τόπου ατυχήματος και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Επιπλέον, έχει περιοριστικό όρο αυτόν της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Σύμφωνα με το Star, o νεαρός θα απολογηθεί τις επόμενες ημέρες για το τραγικό δυστύχημα στο Αίγιο που έγινε στις 26 Αυγούστου. Υπενθυμίζεται ότι οι πραγματογνώμονες της Τροχαίας Πατρών βρήκαν την μπάρα στο τιμόνι του αυτοκινήτου σπασμένη, ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης, αρχικά, πάνω στο πεζοδρόμιο. Επιπλέον, ο οδηγός μπήκε στη στροφή με 100 χιλιόμετρα, την ώρα που το όριο ταχύτητας είναι τα 50 χιλιόμετρα.

Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Επιτέλους. Ελπίζω να το σκεφτούν καλά οι δικαστές κατά την διάρκεια της δίκης ότι το συγκεκριμένο άτομο είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνο και να μην μασήσουν από περί αυτοκτονίας, καλού παιδιού και δεν συμμαζεύεται. Αυτός αν ξαναβγεί στον δρόμο θα ξανασκοτώσει.