Πολύ μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης σε κοντέινερ με μπανάνες στον Πειραιά

Πολύ μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης σε κοντέινερ με μπανάνες στον Πειραιά Facebook Twitter
Eurokinissi - Φωτογραφία Αρχείου
2

Πολύ μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης εντοπίστηκε σε κοντέινερ στο λιμάνι του Πειραιά την Παρασκευή. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα η κοκαΐνη ήταν κρυμμένη σε κοντέινερ με μπανάνες που προέρχονταν από το Εκουαδόρ. Η επιχείρηση των Ελληνικών Αρχών, στην οποία συμμετέχουν η Ελληνική Αστυνομία, το ΣΔΟΕ, το Λιμενικό Σώμα και τα Τελωνεία, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν υπάρξει συλλήψεις ενώ εκτός από τον Πειραιά οι έρευνες έχουν επεκταθεί σε Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις.

Η υπόθεση που εκτυλίσσεται στο λιμάνι του Πειραιά φέρεται να σχετίζεται με ανάλογη υπόθεση εντοπισμού ναρκωτικών σε κοντέινερ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης τον Αύγουστο. Στόχος των Αρχών είναι να αποκαλυφθεί ποιοι κρύβονται πίσω από τη μεταφορά της κοκαΐνης.

Προς το παρόν δεν έχει εξακριβωθεί εάν τελικός προορισμός ήταν η Ελλάδα ή η χώρα αποτελούσε ενδιάμεσο σταθμό. Στον Πειραιά πραγματοποιούνται έλεγχοι σε 100 εμπορευματοκιβώτια. 

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Σε κουβέντα με στέλεχος εταιρείας εισαγωγής μπανάνας (εισάγει το 70% στην χώρα) μου είπε ότι η μεγάλη κατανάλωσή της οφείλεται στη χρήση της ως παιδική τροφή. Δεν ξέρω αν ισχύει.