Γλυκά Νερά: Σε σοκ η μητέρα που έχασε το παιδί της από την επίθεση σκύλου - Τι ερευνά η αστυνομία

Γλυκά Νερά: Σε σοκ η μητέρα που έχασε το παιδί της από την επίθεση σκύλου - Τι ερευνά η αστυνομία Facebook Twitter
1

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για το βρέφος που έχασε τη ζωή του από επίθεση σκύλου ράτσας Ροτβάιλερ στα Γλυκά Νερά.

Οι νεότερες πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ  αναφέρουν πως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το τριών μηνών κορίτσι έχασε τη ζωή του μέσα στο σπίτι της οικογένειας είναι υπό διερεύνηση.

Το μωρό διακομίστηκε από την 35χρονη μητέρα του στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, λίγο πριν από τις 10:00, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Η μητέρα είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ αυτήν την ώρα τής παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς ψυχολόγους της ΕΛΑΣ που έσπευσαν στο σημείο.

Σημειώνεται, ότι η οικογένεια έχει άλλα τρία παιδιά, ενώ, σύμφωνα με καταθέσεις γειτόνων στην αστυνομία, το σκυλί ήταν συνήθως στο μπαλκόνι του σπιτιού. Δεν είναι ακόμη γνωστό πώς ο σκύλος προσέγγισε το βρέφος, αν ήταν κανείς μαζί του και τι πυροδότησε τη συμπεριφορά του ζώου, ή αν το σκυλί είχε δείξει σημάδια επιθετικής συμπεριφοράς. Όλα τα παραπάνω είναι ζητήματα που θα ερευνήσει η αστυνομία.

Σε βάρος των γονιών θα σχηματιστεί δικογραφία για παραμέληση ανηλίκων και ο εισαγγελέας θα αποφασίσει αν θα τους ασκηθεί δίωξη. Kάτοικος της περιοχής και γείτονας της οικογένειας περιέγραψε πως δεν άκουσε το παιδί να κλαίει αλλά το μόνο που είδε ήταν αίματα και την μητέρα να τρέχει με το παιδί στα χέρια.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια