Συλλήψεις μέσα στο προαύλιο της ΑΣΟΕΕ - Χειροπέδες σε αλλοδαπούς για παράνομο εμπόριο

Συλλήψεις μέσα στο προαύλιο της ΑΣΟΕΕ - Χειροπέδες σε αλλοδαπούς για παράνομο εμπόριο Facebook Twitter
3

Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών για παράνομο εμπόριο στο προαύλιο στην ΑΣΟΕΕ προχώρησε η Αστυνομία.


Ειδικότερα, τρεις άνδρες από το Μπαγκλαντές συνελήφθησαν το πρωί της Παρασκευής, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, σε ειδική επιχειρησιακή δράση για την καταπολέμηση του παραεμπορίου και της διακίνησης λαθραίων καπνικών προϊόντων. Στην κατοχή των τριών αλλοδαπών, στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημίου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2.457 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, τα οποία διέθεταν προς πώληση.

Σημειώνεται, ότι είχε προηγηθεί αστυνομική έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας ταυτοποιήθηκε η δράση των συλληφθέντων αλλοδαπών στη συστηματική διακίνηση και εμπορία των λαθραίων τσιγάρων. Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία, από το Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, για λαθρεμπόριο και παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα, ενώ πρόκειται να οδηγηθούν στην αρμόδια Εισαγγελία.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Ελλάδα
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Καιρός να τελειώνει το παραεμπόριο τσιγάρων και στα Εξάρχεια, διότι ακόμη ανθεί σε Θεμιστοκλέους (Άραβες) και Στουρνάρη (Νότιοι Ασιάτες). Αν όχι για κανέναν άλλο λόγο, τουλάχιστο για να έχουν μια παραπάνω συμμετοχή στα έξοδα νοσηλείας τους οι πελάτες (Έλληνες).
Ατέλειωτη ηδονή... Περνάω κάθε μέρα απο την ΑΣΟΕΕ. Σαν ψέμα μου φαίνεται οτι καθάρισε το πεζοδρόμιο από το γιουσουρούμ της Μογκαντίτσου στο οποίο το είχε μετατρέψει η ελεύθερη διακίνηση ιδεών.
Συλλήψεις μέσα στο προαύλιο της ΑΣΟΕΕ - Χειροπέδες σε αλλοδαπούς για παράνομο εμπόριο Πηγή: www.lifo.grμη βρε παιδιά θα θυμώσουν οι αναρχικοί και θα πετάνε πάλι δυο-δυο τις μολοτωφ και μετά θα κρυφτούν στο βοξ και μετά θα κλαίνε οι δημοσιογράφοι που ήρθε η χούντα!