Δολοφονία Τοπαλούδη: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το έγκλημα - Τι αποκαλύπτει το βούλευμα

Δολοφονία Τοπαλούδη: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το έγκλημα - Τι αποκαλύπτει το βούλευμα Facebook Twitter
3

Την φρίκη που έζησε η Ελένη Τοπαλούδη στα χέρια των δυο κατηγορουμένων για την δολοφονία της περιγράφει με λεπτομέρειες το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Ρόδου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, στο βούλευμα αναφέρεται πως οι δυο κατηγορούμενοι έδρασαν από κοινού, την βίασαν, την γρονθοκόπησαν, την απείλησαν με μαχαίρι και στη συνέχεια την σκότωσαν, χτυπώντας την με σίδερο στο κεφάλι.

Μάλιστα ο 20χρονος κατηγορούμενος, που είχε γνωρίσει την Ελένη Τοπαλούδη μια εβδομάδα πριν, και ο 21χρονος συγκατηγορούμενός της φέρεται να είχαν αποφασίσει από πριν να βιάσουν την άτυχη φοιτήτρια.

«Αποφάσισαν από κοινού τη φυσική εξόντωση της παθούσας ώστε να αποκλείσουν κάθε πιθανότητα μελλοντικής σε βάρους τους καταγγελίας. Επιδιώκοντας να εξοντώσουν την παθούσα, κατάφεραν αλλεπάλληλα πλήγματα με γροθιές και σίδερο σιδερώματος στην κεφαλή αυτής, προκαλώντας της έντονη αιμορραγική διήθηση» αναφέρεται συγκεκριμένα στο βούλευμα.

Οι κατηγορούμενοι, όταν η φοιτήτρια αντιστάθηκε, την χτύπησαν στο κεφάλι και επιχείρησαν να την στραγγαλίσουν. Στη συνέχεια την έβαλαν μέσα σε αυτοκίνητο και την μετέφεραν σε απόκρημνη περιοχή, από όπου την πέταξαν, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, στη θάλασσα από ύψος δέκα μέτρων.

«Οι κατηγορούμενοι ενεργώντας από κοινού και βάσει σχεδίου, αφού είδαν ότι ήταν πρακτικώς αδύνατη η ρίψη του σώματος της παθούσας στη θάλασσα από έναν εκ των δυο χωρίς την συνδρομή και του δευτέρου, σήκωσαν με τα χέρια τους και οι δυο το σώμα της παθούσας (που βρισκόταν πλέον σε ημιλιπόθυμη κατάσταση) και έριψαν αυτό από ύψος περίπου 10 μέτρων στη θάλασσα», συνεχίζει το βούλευμα.

Δείτε το βίντεο:

 

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
"την βίασαν, την γρονθοκόπησαν, την απείλησαν με μαχαίρι και στη συνέχεια την σκότωσαν" Αν από την πρόταση έλειπε το σημείο: "την σκότωσαν" μπορεί η κοπέλα να μην είχε τολμήσει ούτε να μιλήσει σε κανέναν για το τι πέρασε, από φόβο ότι θα ακούσει το γνωστό: "Εσύ φταις γιατί τούς προκάλεσες." Πόσες βιασμένες γυναίκες δεν υποφέρουν σιωπηλά και πόσοι βιαστές δεν κυκλοφορούν ελεύθεροι...
Τα διαβάζεις και ανατριχιάζεις. Πόσο μάλλον να τα ζεις. Ή, ακόμα χειρότερα, να σκέφτεσαι ότι όλα αυτά τα υπέστη το παιδί σου.Τέτοιοι εγκληματίες δεν πρέπει να ξαναβλέπουν το φως του ήλιου.