Πατέντα με παρακολούθηση για να γλιτώνουν ελέγχους του ΣΔΟΕ στη Ρόδο

Πατέντα με παρακολούθηση για να γλιτώνουν ελέγχους του ΣΔΟΕ στη Ρόδο Facebook Twitter
2

Το τηλεφώνημα ενός επιχειρηματία στον άλλο όταν αντιλαμβάνεται έλεγχο ΣΔΟΕ είναι μια γνωστή πρακτική, αλλά η παρακολούθηση δεν είναι κάτι συνηθισμένο.

Την «παρακολούθηση κλιμακίου του ΣΔΟΕ», είχαν αναλάβει στη Ρόδο δύο νεαροί και τελικά συνελήφθησαν.

Συγκεκριμένα για παρακολούθηση κλιμακίου που διενεργούσε ελέγχους σε καταστήματα της Ρόδου, κατηγορούνται δύο νεαροί, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου σήμερα το πρωί.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, οι δύο νεαροί, ηλικίας 18 και 19 χρονών, χθες, από μεσημβρινές έως βραδινές ώρες, παρακολουθούσαν και κατέγραφαν στελέχη κλιμακίου ΣΔΟΕ, που διενεργούσαν ελέγχους στη Ρόδο, ενημερώνοντας τρίτα πρόσωπα που διατηρούν επιχειρήσεις στο νησί.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Μου είπαν πρόσφατα και για μια άλλη πιο οργανωμένη "πατέντα" για το ΙΚΑ: μεγάλο λογιστικό γραφείο λειτουργεί σχεδόν επί 24ωρου βάσης, με υπαλλήλους να επαγρυπνούν. Εχει στα κομπιούτερ του τα πλήρη στοιχεία όλων των αδήλωτων εργαζόμενων σε επιχειρήσεις εστίασης που είναι "συνδρομητές της υπηρεσίας", σε κάθε βάρδια. Μόλις εμφανιστούν στην πόρτα του μαγαζιού οι ελεγκτές, με ένα τηλεφώνημα και με μερικά κλικ, οι παρόντες εργαζόμενοι δηλώνονται ηλεκτρονικά στο σ΄συτημα. Ώσπου να αρχίσει ο έλεγχος όλων των χαρτιών περνάνε μερικά λεπτά. Ολοι οι εργαζόμενοι έχουν πλέον δηλωθεί και η επιχείρηση είναι νόμιμη.