Αδιανόητη κτηνωδία στην Ξάνθη με κουτάβι που ακρωτηριάστηκε και βασανίστηκε φριχτά - Επικήρυξαν το δράστη

Αδιανόητη κτηνωδία στην Ξάνθη με κουτάβι που ακρωτηριάστηκε και βασανίστηκε φριχτά - Επικήρυξαν το δράστη Facebook Twitter
3

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η κτηνωδία σε ένα κουτάβι, που καταγγέλλεται στην Ξάνθη. Η μικρή Παλόμα, που εκτιμάται πως είναι δύο μηνών, βρέθηκε ακρωτηριασμένη και φέρει ίχνη σαδιστικού βασανισμού.

Το πόδι και το αυτί του σκύλου, δείχνουν να κόπηκαν με μαχαίρι η παρεμφερές αιχμηρό αντικείμενο, ενώ το ζώο έφερε πολλά ακόμη τραύματα στο σώμα του.

Τα παραπάνω κατήγγειλε χθες ο φιλοζωικός σύλλογος της Ξάνθης «Αδεσποτούλια».

«Το ζώο αφέθηκε στην εξώπορτα φιλόζωης, επομένως είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι κάποιος γνωρίζει» αναφέρει ο σύλλογος ο οποίος επικήρυξε τον δράστη με 3000 ευρώ αμοιβή σε όποιον οδηγήσει στη σύλληψή του.

Αδιανόητη κτηνωδία στην Ξάνθη με κουτάβι που ακρωτηριάστηκε και βασανίστηκε φριχτά - Επικήρυξαν το δράστη Facebook Twitter

Το σκυλί νοσηλεύεται, καθώς μετά από πολύωρο χειρουργείο είναι ζωντανό αλλά σε κακή κατάσταση καθώς έπρεπε να ακρωτηριαστεί περαιτέρω για να σωθεί.

«Θα προσπαθήσουμε να του δοθεί μια τίμια ζωή, σαν αυτή που του υποσχέθηκε η δική του μαμά. Παρακαλούμε πολύ να βοηθήσετε στην νοσηλεία, τα χειρουργεία, και την αποκατάσταση του ζώου, το οποίο έχει αναλάβει το ιατρείο του κ. Ιμπισογλου Κοράη», αναφέρει ο σύλλογος.

Ήδη τα μηνύματα για τον σκύλο είναι χιλιάδες στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στο Facebook ενώ πολλοί προσφέρονται να υιοθετήσουν την Παλόμα.

«Όλοι, φιλόζωοι και μη, ελπίζουμε να τιμωρηθεί ο ένοχος», αναφέρει ο σύλλογος που κάνει την καταγγελία.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM