Τι ισχυρίζεται ο αποπεμφθείς Διοικητής της Υγειονομικής Περιφέρειας - «Δεν κατέθεσα τίποτε ψευδές»

Τι ισχυρίζεται ο αποπεμφθείς Διοικητής της Υγειονομικής Περιφέρειας - «Δεν κατέθεσα τίποτε ψευδές» Facebook Twitter
0

Ότι δεν κατέθεσε τίποτα ψευδές στο βιογραφικό του υποστηρίζει ο Γιώργος Τοπαλίδης, που αποπέμφθηκε από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, σήμερα.

«Δεν κατέθεσα κανένα πλαστό πτυχίο για τη θέση του Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ)» δηλώνει χαρακτηριστικά, στο ethnos.gr ο Γιώργος Τοπαλίδης.

Όπως εξηγεί: «Δεν είχα καταθέσει κανένα πλαστό πτυχίο και ούτε παρουσίασα κάτι ψευδές. Μάλιστα στα έγγραφα που κατέθεσα, τους εξουσιοδότησα να αναζητήσουν και τα πτυχία μου. Άλλωστε ανήκω στο επιστημονικό διδακτικό προσωπικό του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και εκεί προαπαιτούμενο είναι το μεταπτυχιακό. Εγώ είχα στείλει μόνο το πτυχίο μου από τα ΤΕΙ που απαιτούνταν και το βιογραφικό όπως σας είπα μόνο περιγραφικά. Μάλιστα, έλεγα χαρακτηριστικά ότι έχω κάνει σπουδές στις Διεθνείς Σχέσεις».

Νωρίτερα, ο υπουργός Υγείας ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση: 

«Στη διαδικασία ελέγχου των τίτλων σπουδών των προτεινόμενων για τις θέσεις των Διοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών, ώστε να κατατεθούν στην αρμόδια Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, διαπιστώθηκε ότι ένας εξ' αυτών δεν διαθέτει το διδακτορικό δίπλωμα που δήλωσε στο βιογραφικό που κατέθεσε στο Υπουργείο Υγείας.

Παρότι ο συγκεκριμένος τίτλος σπουδών δεν αποτελεί προαπαιτούμενο της κάλυψης της θέσης, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας παύει τον κ. Γεώργιο Τοπαλίδη από τη θέση του προτεινόμενου Διοικητή της 3ης ΥΠΕ».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM