Διπλή χαρά για την οικογένεια Κυρμιτσή στη Λάρισα καθώς ο γιος Δημήτρης και η μητέρα Φωτεινή συμμετείχαν αμφότεροι στις φετινές Πανελλαδικές, στις οποίες και πέτυχαν.

 

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, η 43χρονη μητέρα που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο τρίτο έτος της Φυσικοθεραπείας κατάφερε να εισαχθεί πρώτη στην Οδοντιατρική Αθηνών, ενώ ο 19χρονος Δημήτρης που αγωνίζονταν για πολλά χρόνια στα τμήματα υποδομής της ΑΕΛ, πέτυχε την εισαγωγή του επίσης στο τμήμα Φυσικοθεραπείας.

 

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος και συνάμα συγκινημένος.. Η μάνα μου, μου έδωσε ένα κίνητρο να καταλάβω πως τίποτα στη ζωή δεν είναι δύσκολο και ποτέ δεν είναι αργά και ότι μέσα από τις δυσκολίες βγαίνουμε πιο δυνατοί..την θεωρώ παράδειγμα προς μίμηση και χαίρομαι γι' αυτή» δήλωσε ο Δημήτρης.

 

«Είμαι χαρούμενη, ο γιος μου εκπληρώνει το όνειρο του και εισάγεται στην σχολή της πρώτης επιλογής του (φυσικοθεραπεία). Μετά από μια δύσκολη χρονιά με 2 χειρουργεία κατάφερε να αντεπεξέλθει επιτυχώς στις αυξημένες απαιτήσεις των πανελληνίων εξετάσεων. Όσο για μένα το όνειρο της ιατρικής ήταν το ανεκπλήρωτο όνειρο! Προσπάθησα πολύ, διάβασα (χωρίς φροντιστήρια) αλλά προπάντων το πίστεψα πολύ. Tο γοργό έχει την χάρη του αλλά από το ποτέ το προτιμότερο είναι το αργά. Κανείς δεν πρέπει να αφήνει τα όνειρα του ανεκπλήρωτα και να προσπαθεί και να μάχεται για να τα αποκτήσει!», ανέφερε από την πλευρά της η μητέρα του.

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr