Λίνα Κοεμτζή: Ταυτοποιήθηκε ο αποστολέας των απειλητικών μηνυμάτων

Λίνα Κοεμτζή: Ταυτοποιήθηκε ο αποστολέας των απειλητικών μηνυμάτων Facebook Twitter
0

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση του θανάτου της Λίνας Κοεμτζή καθώς ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που έστελνε απειλητικά μηνύματα στην αδερφή και την ξαδέρφη της φοιτήτριας. 

Συγκεκριμένα, Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κατάφερε να ταυτοποιήσει τον αποστολέα των απειλητικών μηνυμάτων προς την αδερφή και την ξαδέρφη της Λίνας Κοεμτζή. Ο αποστολέας καλούσε τις δύο γυναίκες να σταματήσουν να ερευνούν τις συνθήκες του θανάτου της φοιτήτριας. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά πρόκειται για άντρα που χρησιμοποιούσε ψεύτικο προφίλ, όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια μετά από έρευνες των Αρχών, ενώ τώρα εξετάζεται αν ο άνθρωπος αυτός εμπλέκεται στην υπόθεση θανάτου της άτυχης κοπέλας. Οι γονείς της Λίνας Κοεμτζή εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την εξέλιξη. 

Συμπληρωματική κατάθεση ζητούν από τη φίλη της Λίνας Κοεμτζή


Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, στενή φίλη της Λίνας Κοεμτζή που ζει πλέον στο εξωτερικό, θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση για την υπόθεση. Η αστυνομία, σκοπεύει να ζητήσει και άλλη κατάθεση, σχετικά με τις απειλές που δέχονταν το θύμα για ροζ βίντεο και φωτογραφίες. Αυτόπτης μάρτυρας είχε καταθέσει ότι είδε δίπλα στη νεκρή φοιτήτρια δύο νεαρούς να αναζητούν ένα στικάκι.


Οι Αρχές ελπίζουν να προκύψουν νέα στοιχεία που θα μπουν στη δικογραφία και θα βοηθήσουν περισσότερο στην διαλεύκανση της υπόθεσης. 

 

«Την έσπρωξαν, δεν έπεσε μόνη της»

Η Λίνα Κοεμτζή είχε χάσει τη ζωή της πριν τρία χρόνια, μετά από πτώση από τον ένατο όροφο της εστίας που έμενε στη Θεσσαλονίκη. Αρχικά θεωρήθηκε πως ήταν αυτοκτονία, κάτι που η οικογένειά της δεν πίστεψε και στη συνέχεια βγήκαν στην επιφάνεια στοιχεία για εκβιασμό που δεχόταν για ένα ροζ βίντεο και προσωπικές φωτογραφίες. 

«Να μιλήσουν, έστω τηλεφωνικά ή ανώνυμα»

«Παρακαλώ την κοπέλα όταν την καλέσουν να πει ότι ξέρει, να μην το κρύψει μέσα της», ανέφερε η μητέρα της 22χρονης, με τον πατέρα της, Παναγιώτη Κοεμτζή, να λέει: «Την Γαλήνη την σπρώξανε. Δεν το έκανε μόνη της. Φοβούνται να μιλήσουν κάποιοι. Θέλουμε να μιλήσουν, έστω τηλεφωνικά ή ανώνυμα».

Η οικογένειά της, μέσω του δικηγόρου της, ζητά την κατ' αντιπαράσταση εξέταση των μαρτύρων, αλλά και αναπαράσταση αυτοψίας στον χώρο που έγινε η μοιραία πτώση.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM