Υπόθεση Μποτρίνι: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στον 19χρονο μάγειρα που κατήγγειλε βασανιστήρια στην κουζίνα

Υπόθεση Μποτρίνι: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στον 19χρονο μάγειρα που κατήγγειλε βασανιστήρια στην κουζίνα Facebook Twitter
6

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική έκθεση του 19χρονου σπουδαστή μαγειρικής, ο οποίος κατήγγειλε κακοποίηση όντας μαθητευόμενος στο εστιατόριο ιδιοκτησίας του Έκτορα Μποτρίνι, στην Κέρκυρα. 

Ο νεαρός κατήγγειλε ότι υπέστη βασανιστήρια από τον υπεύθυνο κουζίνας και αναγκάστηκε να αποχωρήσει. Ισχυρίζεται ότι ο υπεύθυνος του εστιατορίου τού έριξε με κουτάλι στο δεξί καρπό του καυτό λάδι, προκαλώντας του σοβαρό τραύμα, ενώ τον έκαψε και με μαγειρική σπάτουλα. Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου και γνωστός σεφ είχε αναφέρει πως γνώριζε για την καταγγελία και πως τα «πράγματα δεν είναι έτσι» .

Σύμφωνα με το Star, η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι ο νεαρός έχει βλάβες στα άκρα, οι οποίες έχουν προκληθεί από θερμικό μέσο. Μάλιστα, αυτές είναι αρκετές τόσο σε έκταση όσο και σε αριθμό.


Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, ο ιατροδικαστής παρέδωσε ήδη την έκθεσή του στις δικαστικές Αρχές. Αυτό, όμως, που δεν μπορεί να διαπιστώσει ο ιατροδικαστής, είναι πώς έγιναν αυτές οι θερμικές βλάβες στα άκρα.

Αν δηλαδή, επειδή πρόκειται για κουζίνα, τίναξε το λάδι από το τηγάνι ή κάποιος του το πέταξε. Η υπόθεση έχει πάρει ήδη τον δρόμο της Δικαιοσύνης η οποία καλείται να αποφασίσει σχετικά με τις καταγγελίες. 

Ελλάδα
6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM