Μπαλάσκας: Ποτέ δεν θα έλεγα ανθρώπους σκόνη ή σκουπίδια - Αναφερόμουν σε συμπεριφορές

Μπαλάσκας: Ποτέ δεν θα έλεγα ανθρώπους σκόνη ή σκουπίδια - Αναφερόμουν σε συμπεριφορές Facebook Twitter
7

«Ποτέ δεν θα έλεγα ανθρώπους σκόνη ή σκουπίδια» τόνισε ο Σταύρος Μπαλάσκας, αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, μετά τον σάλο που προέκυψε από τις δηλώσεις του για την επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας στα Εξάρχεια

«Εκίνησε μια αθόρυβη νέας τεχνολογίας ηλεκτρική σκούπα η οποία είναι η αστυνομία, η οποία σιγά σιγά θα ρουφήξει όλα τα σκουπίδια από τα Εξάρχεια προοδευτικά, δημοκρατικά, με σχέδιο από τα επιτελεία της Αστυνομίας, ώστε να καταλάβουν μερικοί ότι δεν υπάρχει περίπτωση η Αστυνομία - και δεν θα το δέχονταν οι αστυνομικοί - να μπούμε ως ταύρος εν υαλοπωλείο ή σαν στρατός ή να κάνουμε εμείς Κύρου ανάβαση ή να κάνουμε την κάθοδο των μυρίων», είπε μεταξύ άλλων τη Δευτέρα στον ΣΚΑΙ ο συνδικαλιστής της Αστυνομίας σχολιάζοντας την επιχείρηση στα Εξάρχεια. 

Οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΠΟΑΣΥ προκάλεσαν σάλο και διατάχθηκε ΕΔΕ

«Αν δει κάποιος όλη τη δήλωσή μου θα καταλάβει, γιατί μιλάω για δημοκρατικότητα, λέω ότι οι συνάδελφοί μου έκαναν εξαίρετα τη δουλειά τους, μιλάω για τους ταλαιπωρημένους αυτούς ανθρώπους, τους πρόσφυγες, και αν ανατρέξει κάποιος στο ίντερνετ θα δει πολλές δηλώσεις μου αντιρατσιστικού χαρακτήρα για αυτούς τους ανθρώπους», ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Δευτέρας στο STAR.

Ο κ. Μπαλάσκας διευκρίνισε πως έκανε λόγο για συμπεριφορές - σκουπίδια στα Εξάρχεια προσθέτοντας πως αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στις δηλώσεις του. 

«Δυστυχώς, κάποιοι προσπάθησαν - προφανώς για πολιτικούς λόγους - στους οποίους εγώ δεν υπόκειμαι, γιατί δεν είμαι ούτε βουλευτής, ούτε πολιτικό πρόσωπο – να δημιουργήσουν μια κατάσταση, η οποία ενδεχομένως να τους χρησίμευε αλλού. Κακώς το έκαναν αυτό διότι εννοώ ότι υπάρχουν συμπεριφορές σκουπίδια και φαίνεται αυτό από τη δήλωσή μου αν κάποιος τη δει ολόκληρη», πρόσθεσε ο Σταύρος Μπαλάσκας. 

Μάλιστα, ανέφερε ότι «ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. πολύ καλά έκανε και διέταξε ΕΔΕ μετά από όλη αυτήν την επίθεση που έγινε από μερικά ΜΜΕ, εφημερίδες και σάιτ. Από εκεί και πέρα καλό είναι μερικές φορές να διευκρινίζεται μερικές φορές τι έχει συμβεί έτσι ώστε να ξέρουμε όλοι και να υπάρχει μια πολυπρισματική διαφάνεια».

Ελλάδα
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Εμποροι ναρκωτικών, κλέφτες ,πάσης φύσεως διακινητές, προαγωγοί , εμπρηστές και βομβιστές κλπ κλπ δεν είναι σκουπίδια που θα πρέπει σε κάποια στιγμή να απομακρυνθούν απο την κοινωνία ?Ασ δούμε την πραγματικότητα και ας προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τη ζωή μας σε αυτή τη πόλη και όχι να κατακρίνουμε και να κατηγορούμε αυτούς που προσπαθούν να μάς ξυπνήσουν απο το βαθύ μας λήθαργο.
απο οσο γνωριζω εναν ανθρωπο θα τον πεις μα...κα, σκουπιδι, βοθρολυμα κλπ κλπ Αλλα μια συμπεριφορα; σκουπιδι ρε Μπαμπινιωτη; Εχει συμπεριφορα σκουπιδιου; Ποσα πραγματα αληθεια δεν γνωριζουμε. Να ναι καλα ο ανθρωπος (;) που μας τα εμαθε.
O συγκεκριμενος ειναι γνωστος για τις αποψεις του οπως και για το που ανηκει κομματικα...τι να ανασκευασει?τοσα χρονια τις ιδιες βλακειες λεει,οπως και οι περισσοτεροι συναδελφοι του.
Μπαλάσκας :"δεν θα το δέχονταν οι αστυνομικοί - να μπούμε ως ταύρος εν υαλοπωλείο ή σαν στρατός ή να κάνουμε εμείς Κύρου ανάβαση ή να κάνουμε την κάθοδο των μυρίων" Πηγή: www.lifo.grΠω, πω, πω, μεγαλεία..."Δυστυχώς, κάποιοι προσπάθησαν - προφανώς για πολιτικούς λόγους - στους οποίους εγώ δεν υπόκειμαι, γιατί δεν είμαι ούτε βουλευτής, ούτε πολιτικό πρόσωπο – να δημιουργήσουν μια κατάσταση, η οποία ενδεχομένως να τους χρησίμευε αλλού." Πηγή: www.lifo.grΌ, τι πρέπει με τέτοιο εύρος γνώσεων και "ευελιξία", σε λίγα χρόνια να διεκδικήσει βουλευτική έδρα. Γιατί μιλάει πολύ, χωρίς να εννοεί απαραίτητα τι λέει, αλλά ξέρει ότι το "πόπολο" ακούει "Κύρου ανάβαση" και εντυπωσιάζεται. Εμείς όμως οι πολίτες, ας μάθουμε να μην τσιμπάμε σαν χάνοι.
Αφού δεν έχει την τέχνη του λόγου και την γνώση βέβαια, ας περιοριστεί ΑΥΣΤΗΡΑ στην διεκδίκηση των εργασιακών δικαιωμάτων των συναδέλφων του και ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ. ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.Το ίδιο και κάποιοι Πρόεδροι άλλων σωματείων της Αστυνομίας, που τα τελευταία χρόνια περιέργως αυξήθηκαν.Εξ άλλου, τα τελευταία χρόνια, βλέπουμε