Διέταξαν ΕΔΕ για τον Μπαλάσκα μετά τα σχόλια για «ανθρώπους σκουπίδια» στα Εξάρχεια

Διέταξαν ΕΔΕ για τον Μπαλάσκα μετά τα σχόλια για «ανθρώπους σκουπίδια» στα Εξάρχεια Facebook Twitter
0

Τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΠΟΑΣΥ, Σταύρου Μπαλάσκα, σχετικά με τη σημερινή επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια, διέταξε ο αρχηγός της Αστυνομίας, Μιχάλης Καραμαλάκης.

Μάλιστα ο φάκελος διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Αθηνών από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Σήμερα το πρωί, ο συνδικαλιστής Μιχάλης Μπαλάσκας μιλώντας στον ΣΚΑΙ για την επιχείρηση είπε πως «εκκίνησε μια αθόρυβη νέας τεχνολογίας ηλεκτρική σκούπα η οποία είναι η αστυνομία, η οποία σιγά σιγά θα ρουφήξει όλα τα σκουπίδια από τα Εξάρχεια». Συμπλήρωσε μάλιστα πως ότι οι πρόσφυγες αποτελούν μία «σκόνη ενοχλητικού χαρακτήρα».

Στη συνέχεια, και παρά την προσπάθεια της δημοσιογράφου να του υπενθυμίσει πως μιλάνε για ανθρώπους, είπε ότι οι πρόσφυγες αποτελούν μία «σκόνη ενοχλητικού χαρακτήρα» και ότι τις υπόλοιπες καταλήψεις«τις έχουν σκληροί ποινικοί, τις έχουν ακροαριστεροί, ακροαναρχικοί, άνθρωποι ιδιαίτεροι».

Αναλυτικά όλες οι δηλώσεις του στο βίντεο εδώ

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.


Ανακοινώνεται ότι με εντολή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διαβιβάζονται στην Εισαγγελία Αθηνών, οι δηλώσεις συνδικαλιστή σε τηλεοπτική εκπομπή, για τη σημερινή (26-08-2019) αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης τεσσάρων υπό κατάληψη κτιρίων στην περιοχή των Εξαρχείων. Παράλληλα, διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (Ε.Δ.Ε.).

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

Ελλάδα / Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

«Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου, όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς. Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου. Όμως εμφανίστηκε» εξηγεί το παιδί, λίγο πριν την απόφαση της Δικαιοσύνης
NEWSROOM