Καβάλα: «Δεν το έκανα για το πάρκινγκ» - Τι είπε στους αστυνομικούς ο δολοφόνος μητέρας και γιου

Καβάλα: «Δεν το έκανα για το πάρκινγκ» - Τι είπε στους αστυνομικούς ο δολοφόνος μητέρας και γιου Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για το διπλό φονικό στη Χρυσούπολη Καβάλας

Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο άνδρας που δολοφόνησε, χθες το βράδυ, εν ψυχρώ μία μητέρα και τον γιο της, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και σύμφωνα με τον δικηγόρο του, σκοπεύει να ζητήσει προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του. Σύμφωνα με τις πρώτες ανταποκρίσεις από το σημείο, ο 42χρονος διέπραξε το διπλό έγκλημα, με αφορμή μια διαφωνία για έναν χώρο στάθμευσης όπου το συνομήλικο θύμα του πάρκαρε το φορτηγό του. 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 42χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι πυροβόλησε και σκότωσε μητέρα και γιο επειδή είχαν επιτεθεί λεκτικά στη δική του μητέρα. Ο 42χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι το συνομήλικο θύμα του άρχισε να κινείται με «απειλητικές διαθέσεις προς το σπίτι του», ενώ ο δράστης, η σύντροφός του και η μητέρα του βρίσκονταν έξω από το σπίτι. 

Η διπλή δολοφονία συνέβη χθες το βράδυ, λίγο μετά της 11μ.μ, όταν ο δράστης τραυμάτισε θανάσιμα τα θύματά του με μια κυνηγετική καραμπίνα. Κατά τον ίδιο, όταν ο γείτονάς του έφτασε ακριβώς μπροστά από τον φράχτη του σπιτιού του, εκείνος τον προειδοποίησε να μην μπει μέσα στην αυλή, αλλά ο γείτονας τον αγνόησε, πέρασε μέσα και «όρμησε» στη μητέρα του. Ο δράστης φέρεται να ισχυρίζεται πως σε αυτό το σημείο μπήκε «θολωμένος» στο σπίτι, πήρε το όπλο που είχε στην κατοχή του και τους πυροβόλησε. 

Το ένα από τα θύματά του ήταν πατέρας δύο μικρών κοριτσιών και έγκυρες πηγές θέλουν τον ίδιο και τον θύτη να είχαν συχνές διαφωνίες για τον χώρο στάθμευσης του φορτηγού. Χώρος που ανήκε στο 42χρονο θύμα. Η 67χρονη μητέρα του επίσης έπεσε νεκρή. 

«Σοκαριστήκαμε όλοι μόλις μάθαμε για το διπλό φονικό γιατί ο δήμος μας δεν είναι συνηθισμένος σε τέτοιου είδους γεγονότα. Ο άτυχος Σ.Σ. ήταν πατέρας δυο ανήλικων κοριτσιών, ένας πολύ καλός οικογενειάρχης που μόνο καλά λόγια έχουμε να πούμε για αυτό το παλικάρι, που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή», δήλωσε ο δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος, μιλώντας στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

«Τον γνώριζα γιατί η σύζυγός μου είναι δασκάλα στο Δημοτικό Σχολείο που πηγαίνουν τα κοριτσάκια του. Πραγματικά είμαστε συντετριμμένοι που για ένα ανούσιο λόγο χάθηκαν δύο ανθρώπινες ζωές. Κι η μητέρα του θύματος ήταν μια πολύ καλή γυναίκα, η οποία ξεψύχησε κι αυτή δίπλα στο παιδί της, όταν την πυροβόλησε κι εκείνη ο δράστης», συνεχίζει. 

«Τον δράστη τον είχαμε προσλάβει για ένα δίμηνο στην καθαριότητα και μετά έφυγε. Δεν μας είχε απασχολήσει ποτέ, φαινόταν ένας ήσυχος βιοπαλαιστής. Αυτό που γνωρίζω εγώ, από πληροφορίες κατοίκων της περιοχής, είναι ότι διαπληκτίστηκαν θύμα και δράστης, ήταν γείτονες και είχαν συχνά διαφωνίες για το σημείο στάθμευσης του φορτηγού που είχε στην κατοχή του το θύμα. Αυτή η διαφωνία μεταξύ τους κρατούσε χρόνια, από ό,τι έχω ενημερωθεί και δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη» καταλήγει ο κύριος Τσομπανόπουλος.

 
Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM
Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

Ελλάδα / Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

«Διαβάζω ότι υπήρχαν καταγγελίες, ότι δεν τις έλαβε κανείς υπόψη και λοιπά. Αυτοί οι οποίοι τα γράφουν θα βρεθούν στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια από μένα», ξεκαθαρίζει η υπουργός
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια