Σπάρτη: Σιδερένιο τέρμα καταπλάκωσε 10χρονο και έσπασε τη βάση του κρανίου του

Σπάρτη: Σιδερένιο τέρμα καταπλάκωσε 10χρονο και έσπασε τη βάση του κρανίου του Facebook Twitter
1

Ένα δεκάχρονο αγόρι στη Σπάρτη τραυματίστηκε σοβαρά, όταν το σιδερένιο τέρμα του γηπέδου που έπαιζε με τους φίλους τους, έπεσε πάνω του με αποτέλεσμα το παιδί να σπάσει τη βάση του κρανίου του. 

Οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του στην Αθήνα και τώρα το αγόρι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Η μητέρα του, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha: «Πήγε να φύγει το παιδάκι και την ώρα που γύρισε το τέρμα έπεσε στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Τον πέταξε κάτω και το παιδί έμεινε αναίσθητο. Έχει σπάσει τη βάση του κρανίου του, έχει πάθει διάτρηση τυμπάνου, έχει σπάσει το κόκκαλο πάνω από το φρύδι (...) Του ήρθε όλο το τέρμα στο κεφάλι».

Το παιδί έκανε διακοπές στο χωριό του πατέρα του.«Παίζαμε ποδόσφαιρο με τους φίλους μου, ήμουν κάτω από το δοκάρι, γύρισα την πλάτη μου να φύγω και έπεσε το τέρμα στο κεφάλι μου. Πηγα να μαζέψω τα σκοινιά που κρεμόταν για να χτυπήσουν άλλα παιδάκια και χτύπησα εγω. Έπεσα κάτω αναίσθητος και με πήρε το ασθενοφόρο», δήλωσε ο ανήλικος τραυματίας. 

Αρχικά ο δεκάχρονος μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Αερόπολης και από εκεί στο νοσοκομείο Σπάρτης, όπου οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη διακομιδή του στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

«Θέλω να φτιαχτεί να μην υπάρξουν άλλα ατυχήματα. Το παιδί μου τη γλίτωσε στο τσακ, το επόμενο μπορεί να είναι νεκρό», λέει η μητέρα.  Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας από την πλευρά του, υποστηρίζει ότι το ατύχημα δεν οφείλεται σε κακοτεχνία και πως τα τέρματα είχαν δεθεί με σχοινιά από ανθρώπους του πολιτιστικού συλλόγου. Κατά τον ίδιο, τα παιδιά ήταν εκείνα που τα έλυσαν για να μετακινήσουν τα τέρματα. 

Ωστόσο οι γονείς του ανήλικου επιμένουν ότι τα τέρματα ήταν λυμένα και μόλις δύο ημέρες νωρίτερα, ο αδελφός του 10χρονου είχε κινδυνέψει να τραυματιστεί κάτω από παρόμοιες συνθήκες. 

 
Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια