Ληστεία στην Αγία Παρασκευή: Άνδρας ήρθε αντιμέτωπος με 4 ληστές μέσα στο σπίτι του

Ληστεία στην Αγία Παρασκευή: Άνδρας ήρθε αντιμέτωπος με 4 ληστές μέσα στο σπίτι του Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Θύμα ληστείας μέσα στο ίδιο του σπίτι έπεσε σήμερα ένας 19χρονος στην Αγία Παρασκευή

Στις 9πμ, και ενώ οι γονείς έλειπαν από το σπίτι καθώς βρίσκονται σε διακοπές, ο νέος άνδρας ήρθε αντιμέτωπος με τέσσερις ληστές που μπήκαν με ευκολία στην κατοικία του και τον απείλησαν. Σύμφωνα με την κατάθεσή του, οι ληστές παραβίασαν τον συναγερμό και εισέβαλαν στο σπίτι από ένα παράθυρο. 

Η μεζονέτα βρίσκεται σε πυκνοκατοικημένη περιοχή της Αγίας Παρασκευής, με την είσοδό της σε πολυσύχναστο δρόμο.  Οι δράστες έκοψαν τον συναγερμό και τον έβαλαν σε ένα κουβά με νερό για να τον απενεργοποιήσουν. Ο 19χρονος άκουσε ύποπτους θορύβους από τον κάτω όροφο αλλά δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Ένας από τους δράστες τον καθήλωσε στο υπνοδωμάτιο του, ενώ οι συνεργοί του έψαχναν το υπόλοιπο σπίτι για χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας. «Με ξύπνησε ο συναγερμός, τον απενεργοποίησα γιατί δεν ήξερα τι συνέβη. Κατεβαίνω κάτω, δεν βλέπω τίποτα, αλλά ακούω να τρέχουν άτομα και να πέφτουν πράγματα κάτω», αφηγείται ο νέος άνδρας.

«Είδα κάποιον να ανοίγει το παράθυρο και να μπαίνει, ανεβαίνω πάνω να βάλω συναγερμό και μέχρι να το κάνω ανεβαίνει ο ένας, ο οποίος στην αρχή τρόμαξε που με είδε, αλλά μετά άρχισε να με απειλεί και μετά εμφανίστηκαν άλλοι τρεις από πίσω του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 19χρονος.

«Πες μας που είναι τα λεφτά», του είπε ο δράστης, απειλώντας να τον χτυπήσει. Μέσα σε πέντε λεπτά, οι δράστες κατάφεραν να αρπάξουν αντικείμενα αξίας και να τραπούν σε φυγή. Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενα η σπείρα να παρακολουθούσε το σπίτι τις προηγούμενες ημέρες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ