Σεισμός

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη ιδιοκτήτη επιχείρησης μετά τον θανάσιμο τραυματισμό διαρρήκτη

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη ιδιοκτήτη επιχείρησης μετά τον θανάσιμο τραυματισμό διαρρήκτη Facebook Twitter
4

Θανάσιμα τραυματίστηκε ένας 32χρονος άνδρας, στην προσπάθεια του να διαφύγει από επιχείρηση που διέρρηξε, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών.

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος διέρρηξε το πρωί της Τρίτης εταιρεία πώλησης μηχανημάτων, ωστόσο ο 59χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης αντιλήφθηκε τις κινήσεις του και επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει, με συνέπεια να ακολουθήσει συμπλοκή μεταξύ τους.

Ο δράστης επιχειρώντας να διαφύγει από οπή στην τζαμαρία, από την οποία και είχε εισέλθει στο χώρο, τραυματίστηκε στο δεξιό μηρό, με αποτέλεσμα να προκληθεί αιμορραγία. Με τραύματα και εκδορές στο κεφάλι και στα άκρα διακομίστηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου και κατέληξε, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Τόσο ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης όσο και οι προστρέξαντες αστυνομικοί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες προκειμένου να περιορίσουν την αιμορραγία, μέχρι να διακομιστεί στο νοσοκομείο, όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.

Σε βάρος του ιδιοκτήτη της εταιρείας, ο οποίος συνελήφθη, σχηματίστηκε σχετική δικογραφία και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / Thestival

Ελλάδα
4

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Δεν επρεπε να τον στριμωξει,επρεπε να του αφησει διοδο διαφυγης.Φυσικα πλακα κανω.Θα αθωωθει σιγουρα,4 φορες σε 4 μερες μπηκε στο μαγαζι να κλεψει το παλικαρι.
Γιατί θεωρείται πρόκληση θανάσιμου τραυματισμού όταν ο ίδιος επιχείρησε να φύγει από την τρύπα στη τζαμαρία που εκείνος προκάλεσε; Αν δεν μπορούσε να προβλέψει το αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης τι έφταιγε; Αν είναι δυνατόν! Μήπως να τον περίμενε με ανοιχτές αγκάλες, να τον τράταρε και κάτι;
Προφανώς, αν είναι έτσι όπως τα λέει τα πράγματα ο ιδιοκτήτης, θα αθωωθεί ή δεν θα του ασκηθεί ούτε καν δίωξη.Οι αστυνομικοί όμως είναι υποχρεωμένοι να το διερευνήσουν. Και πολύ σωστά πράττουν.Για θυμηθείτε τι παραμύθια προσπάθησαν να μας πασάρουν αυτοί που κατηγορούνται για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου, και πόσο διαφορετικά αποδείχθηκε ότι ήταν τα γεγονότα...