Φωτιά στη Σαμοθράκη: Δεν μπορούν να φτάσουν ενισχύσεις λόγω των ανέμων

Φωτιά στη Σαμοθράκη: Δεν μπορούν να φτάσουν ενισχύσεις λόγω των ανέμων Facebook Twitter
0

Συναγερμός έχει σημάνει στη Σαμοθράκη, όπου ξέσπασε φωτιά πριν λίγη ώρα. 

Για την ώρα δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές, διαβεβαιώνει, μιλώντας στο LiFO.gr, αξιωματικός της πυροσβεστικής, εξηγώντας πως η φωτιά καίει για την ώρα ξερά χόρτα και γεωργικά υπολείμματα σε αγροτική έκταση.

Το μέτωπο της φωτιά βρίσκεται σε απόσταση 6 χιλιομέτρων από την κωμόπολη Καμαριώτισσα αλλά, όπως μετέφερε η ίδια πηγή, στο σημείο πνέουν ισχυροί άνεμοι. Στο σημείο επιχειρούν 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα και δύο υδροφόρες (μία ΟΤΑ και μία του στρατού)

Δεν μπορούν να περάσουν ενισχύσεις

Όπως δήλωσε στο LiFO.gr η ίδια αξιωματικός, αν και συζητήθηκε το ενδεχόμενο ενίσχυσης των δυνάμεων με πεζοπόρο τμήμα από την Αλεξανδρούπολη, το λιμενικό που θα έκανε με δικά του σκάφη τη μεταφορά, ενημέρωσε την υπηρεσία πως αυτή την ώρα πνέουν άνεμοι 8 μποφόρ και δεν είναι εφικτό κάτι τέτοιο. 

Εν τω μεταξύ, εκατοντάδες επισκέπτες βρίσκονται επί της ουσίας εγκλωβισμένοι στο νησί, μετά από μηχανική βλάβη ενός πλοίου σε συνδυασμό με τις κακές καιρικές συνθήκες.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM