Κρήτη: 14χρονος Βρετανός κατήγγειλε τους γονείς του για κακοποίηση

Κρήτη: 14χρονος Βρετανός κατήγγειλε τους γονείς του για κακοποίηση Facebook Twitter
Eurokinissi/ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
1

Για κακοποίηση κατήγγειλε ένας 14χρονος Βρετανός τους γονείς του, οποίοι σήμερα θα παρουσιαστούν στο αυτόφωτο

Οι συνεχείς καβγάδες και οι φωνές μεταξύ ενός ζευγαριού που έκαναν τις διακοπές τους σε ξενοδοχειακή μονάδα του Δήμου Μαλεβιζίου, αποκάλυψαν μία υπόθεση κακοποίησης ανηλίκου, όπως ο ίδιος κατήγγειλε στην αστυνομία, σύμφωνα με το ekriti.gr. 

Το περιστατικό έγινε γνωστό, όταν οι υπόλοιποι πελάτες του ξενοδοχείου διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τη φασαρία που προκαλούσε το ζευγάρι των Βρετανών, 57 ετών ο άνδρας και 58 η γυναίκα. Ο διευθυντής κάλεσε την αστυνομία και οι Βρετανοί συνελήφθησαν. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά αποκαλύφθηκε ότι στους καυγάδες θύμα τους ήταν και ο 14χρονος θετός γιος τους, τον οποίο κακοποιούσαν λεκτικά και σωματικά, όπως είπε το παιδί στην αστυνομία.

Οι γονείς υποστηρίζουν ότι ο 14χρονος λέει ψέματα γιατί δεν του αντικατέστησαν το σπασμένο κινητό του, ωστόσο θα παρουσιαστούν σήμερα στο αυτόφωρο.

Mε πληροφορίες από ekriti.gr

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM