Καθαρίζουν ξανά τις παραλίες στα Καμένα Βούρλα - Τέλος σε παράνομες ομπρέλες και ξαπλώστρες

Καθαρίζουν ξανά τις παραλίες στα Καμένα Βούρλα - Τέλος σε παράνομες ομπρέλες και ξαπλώστρες Facebook Twitter
1

Σε εφαρμογή μπαίνει ξανά η επιχείρηση «ελεύθερες παραλίες» στα Καμένα Βούρλα, ένα χρόνο μετά την σχετική εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών για απομάκρυνση των πάσης φύσεως ημιμόνιμων κατασκευών στις ακτές.

Ειδικότερα, με εντολή των τοπικών αρχών, άρχισαν να ξηλώνονται οι πάσης φύσεως ημιμόνιμες κατασκευές, ομπρέλες, ξαπλώστρες και καρέκλες οι οποίες δεν έχουν άδεια από τα Δημοτικά Συμβούλια, από τις παραλίες των Καμένων Βούρλων.

Η επιχείρηση «ελεύθερες παραλίες» ξεκινά και πάλι μετά από εντολή που εξέδωσε πριν ένα χρόνο ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών, Χάρης Λακαφώσης και η οποία αφορά σε όλο τον Μαλιακό και τον Βόρειο Ευβοϊκό Κόλπο.

Σύμφωνα με το lamiareport, o πρόεδρος της ΤΚ Δημήτρης Καραμανώλης ανάρτησε επίσης και τη σχετική απαγόρευση την οποία οφείλουν όλοι οι πολίτες να σεβαστούν, καθώς η μόνιμη τοποθέτηση κάποιων πραγμάτων στην παραλία, συνιστά ποινικό αδίκημα. «Ερχόμαστε..........Μην έχουμε πάλι τα περσινά τα κλάματα. Γι' αυτό και σας προειδοποιούμε!!!!», ανέφερε ο ίδιος σε μήνυμά του στα social media. 

Καθαρίζουν ξανά τις παραλίες στα Καμένα Βούρλα - Τέλος σε παράνομες ομπρέλες και ξαπλώστρες Facebook Twitter
Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια