Πυρκαγιά στην Αρχαία Ολυμπία: Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις

Πυρκαγιά στην Αρχαία Ολυμπία: Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις Facebook Twitter
Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ/ Φωτογραφία Αρχείου
0

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Λούβρο του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, με την πυροσβεστική να ενισχύει τις δυνάμεις που επιχειρούν εκεί.  

Στο σημείο έσπευσαν αρχικά 32 πυροσβέστες με 15 οχήματα, δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, ωστόσο η Πυροσβεστική, ενίσχυσε τις δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο. 

Αυτή τη στιγμή επιχειρούν συνολικά 112 πυροσβέστες, με 33 οχήματα, 5 ομάδες πεζοπόρου, 5 πυροσβεστικά αεροσκάφη, 5 ελικόπτερα, 7 υδροφόρες ΟΤΑ και 2 μηχανήματα έργου. Αξιωματικός της πυροσβεστικής που μίλησε στο LiFO.gr διέψευσε τα δημοσιεύματα για εκκένωση οικισμού. «Δεν έχει δοθεί καμία τέτοια εντολή. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με την γενική γραμματεία Πολιτική Προστασίας».

Νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Γιώργος Γεωργιόπουλος είχε δηλώσει ότι «οι επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά, αλλά οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσκολεύουν το έργο τους». 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM