Διαρρήκτες προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι του Καλλιάνου στη Γλυφάδα - Η ανάρτηση του βουλευτή

Διαρρήκτες προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι του Καλλιάνου στη Γλυφάδα - Η ανάρτηση του βουλευτή Facebook Twitter
2

Απόπειρα διάρρηξης του σπιτιού του στην Γλυφάδα, καταγγέλλει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook ο βουλευτής, πέντε κουκουλοφόροι επιχείρησαν χθες το βράδυ να ανοίξουν με κατσαβίδια την είσοδο του σπιτιού του, αλλά έγιναν αντιληπτοί από γείτονες που άρχιζαν να τους φωνάζουν, με αποτέλεσμα οι δράστες να τραπούν σε φυγή. Ο ίδιος απουσίαζε εκείνη την ώρα από τη μόνιμη κατοικία του. 

«Μου κάνει εντύπωση που ήταν τόσοι πολλοί κουκουλοφόροι μαζί έξω από το σπίτι μου (...) ενώ σχεδόν δεν είχε πέσει ακόμη ο ήλιος, εκείνοι δεν λογάριασαν κανέναν γείτονα που ήταν έξω στα διπλανά μπαλκόνια», σημειώνει ο κ. Καλλιάνος, υπογραμμίζοντας πως τα πάντα έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας και το υλικό έχει ήδη μεταβιβαστεί στην αστυνομία. 

Αναλυτικά η ανάρτηση - καταγγελία του βουλευτή

«Χθες προσπάθησαν να διαρρήξουν το σπίτι μου στη Γλυφάδα στις 9 το βράδυ. Ήταν 4-5 κουκουλοφόροι με φακούς (απ' ότι μου είπαν οι γείτονες), με ένα λευκό Fiat Punto που περίμενε απ' έξω. Με κατσαβίδια θέλησαν να ανοίξουν την πόρτα της εισόδου (την έχουν μισοσπάσει) αλλά δεν τα κατάφεραν διότι οι γείτονες τους είδαν και τους φώναξαν να φύγουν.
1. Μου κάνει εντύπωση που ήταν τόσοι πολλοί κουκουλοφόροι μαζί έξω από το σπίτι μου.
2. Μου κάνει εντύπωση πως ενώ σχεδόν δεν είχε πέσει ακόμη ο ήλιος, εκείνοι δεν λογάριασαν κανέναν γείτονα που ήταν έξω στα διπλανά μπαλκόνια.
3. Έχω κάνει τις σχετικές καταθέσεις, έχουν παρθεί όλα τα στοιχεία για τα δακτυλικά αποτυπώματα και έχουν τραβηχτεί οι φωτογραφίες από τη μεριά της αστυνομίας.
4. Έχουν καταγραφεί τα πάντα με κάμερες και ήδη τα έχει η αστυνομία και η ασφάλεια.
Θέλω να δώσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια και να ευχαριστήσω από καρδιάς την Ελληνική Αστυνομία γιατί ήρθε στο σπίτι μου μόλις 3 λεπτά -το πολύ- μετά το τηλεφώνημα που δέχτηκε. Ειλικρινά τους ευχαριστώ!
ΥΓ : Δυστυχώς αλλά η εγκληματικότητα ακόμη και στη Γλυφάδα έχει φτάσει στο απροχώρητο (έχουν διαρρήξει πλέον όλα τα σπίτια της γειτονιάς μου, μόνο το δικό μου έμενε...). Φανταστείτε τι τραβάνε οι συμπολίτες μας που μένουν σε πραγματικά δύσκολες περιοχές της Αθήνας.

Διαρρήκτες προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι του Καλλιάνου στη Γλυφάδα - Η ανάρτηση του βουλευτή Facebook Twitter
Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

Ελλάδα / Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

«Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου, όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς. Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου. Όμως εμφανίστηκε» εξηγεί το παιδί, λίγο πριν την απόφαση της Δικαιοσύνης
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Αν συλληφθούν θα αφεθούν ελεύθεροι καθότι το αδίκημα της κλοπής καθ'επάγγελμα ή η σύσταση συμμορίας για κλοπές με τον νέο ποινικό κώδικα είναι πλημμέλημα (είναι κακούργημα μόνο εάν η λεία ξεπερνάει τα 120 χιλιάδες ευρώ!!!). Άρα δεν προφυλακίζονται και όταν φτάσει στο δικαστήριο η υπόθεση οι ποινές είναι εξαγοράσιμες!!
Κακά τα ψέματα αλλά το μόνο που πιστεύω πως του έκανε εντύπωση είναι ότι έγινε στη Γλυφάδα. Διότι στα δυτικά προάστια ας πούμε μέρα μεσημέρι αλωνίζουν οι κουκουλοφόροι κι όχι απλά με κατσαβίδια. Αλλά άλλη ζωή εκεί, άλλη στη Γλυφάδα.