ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Άνδρος: Ταλαιπωρία για τους επιβάτες του πλοίου Aqua Blue

Άνδρος: Ταλαιπωρία για τους επιβάτες του πλοίου Aqua Blue Facebook Twitter
Φωτογραφία: Seajets
0

Στο λιμάνι Γαυρίου της Άνδρου ακινητοποιήθηκε το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Aqua Blue, έπειτα από εντολή του λιμεναρχείου.

Το πλοίο, σύμφωνα με μαρτυρίες, φέρεται να προσάραξε σε αβαθή του λιμανιού και ελέγχεται από ειδικούς για να διαπιστωθεί το αξιόπλοο του παρότι, σύμφωνα με πληροφορίες, αποκολλήθηκε με δικά του μέσα. Το πλοίο εκτελούσε το δρομολόγιο Ραφήνα - Άνδρο - Τήνο - Μύκονο με 86 επιβάτες, 18 ΙΧ αυτοκίνητα και 18 φορτηγά.

Οι 35 επιβάτες με προορισμό την Άνδρο αποβιβάστηκαν κανονικά, ενώ οι 51 επιβάτες και τα 8 οχήματα των άλλων προορισμών, επιβιβάστηκαν στο πλοίο Θεολόγος Π. και αναχώρησαν για τον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρείας.

Εντός του πλοίου αυτήν την ώρα βρίσκονται μόνο τα 14 φορτηγά.

Νωρίτερα σήμερα, ένα ακόμα επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο, το Olympus, ακινητοποιήθηκε στη Σαντορίνη καθώς οι αρμόδιες αρχές διαπίστωσαν την ύπαρξη ρωγμών και ανοιγμάτων μεγάλου μήκους στον εξωτερικό πυθμένα του διπύθμενου του πλοίου που προκλήθηκαν από πρόσκρουση. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

Ελλάδα / Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

«Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να παρέχει οποιαδήποτε συνδρομή της ζητηθεί στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, για τη διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση
NEWSROOM