Σοκαρισμένη η γυναίκα που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα μέσα σε αυτοκίνητο στην Κρήτη

Σοκαρισμένη η γυναίκα που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα μέσα σε αυτοκίνητο στην Κρήτη Facebook Twitter
2

Σοκαρισμένη είναι η Άντρια Μικελίδου, η νεαρή γυναίκα που χθες χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στα Χανιά.

Η νεαρή που είναι από την Κύπρο μίλησε για την περιπέτειά της στην κάμερα του OPEN TV, ενώ οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει ακόμα να εντοπίσουν τον δράστη.

Η 'Άντρια αναφέρει πως βρισκόταν στο αυτοκίνητο μαζί με την θεία της στο κέντρο των Χανίων όταν αισθάνθηκε ξαφνικά πόνο και είδε πως αιμορραγούσε ενώ ήταν στο πίσω κάθισμα του οχήματος το οποίο οδηγούσε η θεία της.

«Ανοίγω το παράθυρο γιατί δεν δούλευε το air condition. Βρισκόμασταν στην οδό Απoκορώνου. Σε δευτερόλεπτα χωρίς να καταλάβω τι έγινε, νιώθω ένα πόνο και ακούω ένα θόρυβο σα να ξεφουσκώνει ένα λάστιχο. Νόμιζα στην αρχή πως είχαμε τρακάρει».

Η οδηγός αμέσως πάτησε φρένο και είδε την ανιψιά της τραυματισμένη. «Σκύβω μπροστά και βλέπω αίματα και παίρνω και τη σφαίρα. Η θεία είναι παιδίατρος, σταμάτησε απευθείας, μου έφεραν νερό και με έφεραν αμέσως στο νοσοκομείο».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η σφαίρα προήλθε από διαγώνια δεξιά μόλις άνοιξε το παράθυρο του αυτοκινήτου και την χτύπησε στον θώρακα κάτω από το στήθος και είναι από παράνομο όπλο και όχι αεροβόλο.

 
Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM