Μύκονος: 22χρονη τουρίστρια που οδηγούσε γουρούνα έπεσε σε γκρεμό 20 μέτρων

Μύκονος: 22χρονη τουρίστρια που οδηγούσε γουρούνα έπεσε σε γκρεμό 20 μέτρων Facebook Twitter
Η 22χρονη τουρίστρια από τη Βραζιλία έχασε τον έλεγχο και η γουρούνα της βρέθηκε σε γκρεμό
0

Την επικινδυνότητα της οδήγησης στα νησιά και ειδικά την προσοχή που θέλουν οι λεγόμενες γουρούνες έρχεται να υπενθυμίσει ένα σοκαριστικό ατύχημα στη Μύκονο.

Μια 22χρονη γλίτωσε από θάνατο, αλλά είναι σοβαρά τραυματισμένη καθώς έπεσε σε γκρεμό 20 μέτρων τα ξημερώματα.

Η 22χρονη τουρίστρια από την Βραζιλία οδηγούσε γουρούνα η οποία άγνωστο πώς, βγήκε εκτός πορείας ενώ ήταν στην περιοχή Παλαιόκαστρο Άνω Μεράς με αποτέλεσμα πέσει στον γκρεμό.

Μύκονος: 22χρονη τουρίστρια που οδηγούσε γουρούνα έπεσε σε γκρεμό 20 μέτρων Facebook Twitter

Η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση, ενώ έσπευσε στο σημείο με 3 άνδρες όπου ανέσυρε την 22χρονη από την δύσβατη περιοχή.

Το ΕΚΑΒ παρέλαβε και μετέφερε άμεσα την 22χρονη στο κέντρο υγείας όπου σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το cyclades24.gr είναι βαριά τραυματισμένη.

Οι φωτογραφίες είναι από το cyclades24.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM