Ο Ρουβίκωνας απαντά στη σύλληψη του ηγετικού στελέχους: Θα συνεχίσουμε πιο αποφασιστικά

Ο Ρουβίκωνας απαντά στη σύλληψη του ηγετικού στελέχους: Θα συνεχίσουμε πιο αποφασιστικά Facebook Twitter
0

«Εμείς από την μεριά μας θα συνεχίσουμε πιο αφοσιωμένα, πιο αποφασιστικά αυτό που κάνουμε από πάντα» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου μέλη του Ρουβίκωνα, απαντώντας ουσιαστικά στη σύλληψη του ηγετικού τους στελέχους.

«Κανείς, ποτέ, κανένα καθεστώς, όσο καταπιεστικό και "αντιδημοκρατικό" κι αν ήταν δεν απαγόρευσε την "ελευθερία του λόγου" όταν αυτή δεν στρέφονταν εναντίον του» αναφέρει κείμενο που αναρτήθηκε σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφορικά με τη δίωξη του ηγετικού στελέχους του Ρουβίκωνα.

«Αλληλεγγύη στον σύντροφο Γιώργο Καλαϊτζίδη που δικάζεται τη Δευτέρα και σε όσους με θάρρος σηκώνουν κεφάλι» καταλήγει ο η αναρχική συλλογικότητα.

Υπενθυμίζεται ότι η σύλληψη του ηγετικού στελέχους του Ρουβίκωνα έγινε λίγο μετά την επίθεση κατά του ΣΕΒ με μπογιές και την ανάρτησή του Καλαϊτζίδη που απειλούσε για επιθέσεις σε τουριστικά σημεία.

Ο Καλαϊτζίδης συνελήφθη για ηθική αυτουργία για την επίθεση με μπογιές στον ΣΕΒ και για προτροπή σε παράνομες πράξεις.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM