Θεσσαλονίκη: Πανικός για άλογο που κυκλοφορούσε στους δρόμους της πόλης

Θεσσαλονίκη: Πανικός για άλογο που κυκλοφορούσε στους δρόμους της πόλης Facebook Twitter
0

Συναγερμός σήμανε στη δυτική Θεσσαλονίκης για ένα άλογο που κυκλοφορούσε στους δρόμους της πόλης. 

Για το γεγονός, οδηγοί και περαστικοί, ενημέρωσαν την Άμεση Δράση. Τελικά, στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης, κοντά στον σταθμό των ΚΤΕΛ «Μακεδονία», εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς το άλογο που κυκλοφορούσε νωρίτερα ελεύθερο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια οδηγών.

 

Όπως έγινε γνωστό, το λευκό άλογο φέρεται να τραυματίστηκε ύστερα από σύγκρουση που προηγήθηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο. Στο όχημα προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές, ενώ ο ιδιοκτήτης του ζώου παραμένει προς το παρόν άγνωστος και αναζητείται.

Νωρίτερα σήμερα στη Λαμία οι κάτοικοι είδαν έναν ταύρο στην πόλη. Άγνωστο πώς, το ζώο, σύμφωνα με μαρτυρίες βρέθηκε μέσα στην κεντρική οδό και στην κίνηση της πόλης να τρέχει πανικόβλητο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM