Πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας για το άσυλο στα Πανεπιστήμια

Πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας για το άσυλο στα Πανεπιστήμια Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

Σε εξέλιξη είναι πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας για το άσυλο στα Πανεπιστήμια, μετά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης ότι θα καταργηθεί.

Στην διαδήλωση συμμετέχουν εκπαιδευτικοί, φοιτητικοί σύλλογοι, οργανώσεις και κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, αλλά και εργαζόμενοι που συμπαραστέκονται στα αιτήματα των φοιτητών.

Πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας για το άσυλο στα Πανεπιστήμια Facebook Twitter
EUROKINISSI

Οι φοιτητές με συνθήματα «κάτω τα χέρια από το άσυλο, το άσυλο ανήκει σε όλο τον λαό» ξεκίνησαν την πορεία τους από τα Προπύλαια και κατευθύνονται προς τη Βουλή.

Αυτή την ώρα είναι κλειστές, λόγω του συλλαλητηρίου, που βρίσκεται σε εξέλιξη, η Αμαλίας και η Πανεπιστημίου, καθώς και η Σέκερη, από τη Β. Σοφίας μέχρι το Σύνταγμα.

Πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας για το άσυλο στα Πανεπιστήμια Facebook Twitter
EUROKINISSI
Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Το άσυλο υπάρχει για να διακινούνται ελεύθερα οι ιδέες και όχι για να γίνονται κάθε είδους παρανομίες. Όλοι αυτοί που διαδηλώνουν ας ανοίξουν και κανένα βιβλίο.Κακό δεν κάνει.Μπας και αποφοιτήσουν νωρίτερα απ'τα 10 έτη. Μπορείς να γίνεις επαναστάτης όντας επιστήμονας ή εργαζόμενος και προσπαθώντας για το κοινό καλό. Αυτή είναι η επανάσταση.
«κάτω τα χέρια από το άσυλο, το άσυλο ανήκει σε όλο τον λαό» Πηγή: www.lifo.grΚαι όποιος θέλει, ας μεγενθύνει τις φωτο και ας δει και άλλα συνθήματα (όπως από το ΣΕΥΠ ΤΕΙ ΑΙΓΑΛΕΩ, "έξω οι εταιρίες από τις σχολές"...)Χθες το μεσημέρι κάνοντας ζάπιγκ, έπεσα σε "φιλοξενία" σπουδαστή, που - με φωνή και όχι εικόνα,- υποτίθεται εξηγούσε τους λόγους για το συλλαλητήριο που είχε προγραμματισθεί.Ήταν μία νεφελώδης ανάλυση, του στυλ "είμαι σε ταβερνάκι στα Εξάρχεια, πίνω και μεθώ, ωχ αμάν, και όλοι τούτοι με τραβάν".Ήταν η επιτομή του "θέλω να καταργηθεί το άσυλο, μην μπαίνω στον κόπο να καταλάβω τι είναι, λαέ συμπαραστάσου, μαντρώνουν τα παιδιά σου".Η Παιδεία (με κεφαλαίο) απούσα. Έχει χαθεί στην συνείδηση, η οργανική μαθησιακή διαδικασία.Και προφανώς παράγει "πτυχιούχους", που απλά κάποια στιγμή στο μέλλον, θα δηλώσουν "εγώ έκανα και δύο χρόνια Αιγάλεω, όταν σπούδαζα στα ΤΕΙ", αλλά θα κάνουν πια άκοπα καριέρα πολιτικού με 7000 € τον μήνα.Και θα βγαίνουν μετά με αυτό το τεράστιο κύρος, να δηλώσουν ότι όλα έγιναν άψογα στο Μάτι.Έκανα και εγώ το "άλμα" μου, όχι μόνον οι διαδηλωτές.Δημοκρατία έχουμε.