Στη ΓΑΔΑ προσήχθη ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα

Στη ΓΑΔΑ προσήχθη ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα Facebook Twitter
1

Στη ΓΑΔΑ προσήχθη το απόγευμα της Δευτέρας, ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, για απειλητικές αναρτήσεις του στο διαδίκτυο, μετά και την επίθεση με μπογιές στα γραφεία του ΣΕΒ, την Κυριακή.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, ο οποίος εμφανίζεται ως ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα, σε κείμενο στο Facebook, που φέρει την υπογραφή του, τόνιζε ότι η επίθεση στο ΣΕΒ ήταν μία από τις πολλές που έχουν ετοιμάσει και απειλεί πως θα επιτεθούν ξανά, αν η κυβέρνηση ακολουθήσει την «μηδενική ανοχή» όπως έχει τονίσει, για τέτοια φαινόμενα. Μάλιστα μιλά και για κλιμάκωση της δράσης του Ρουβίκωνα σε τουριστικές περιοχές.

Ακόμη υποστήριξε ότι, πήγαν με μέλη του Ρουβίκωνα έξω από το Μουσείο της Ακρόπολης ανενόχλητοι.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, στο αυτόφωρο παραπέμφθηκαν για πλημμέλημα τα δυο μέλη του Ρουβικώνα που συνελήφθησαν για την επίθεση με μπογιές στο ΣΕΒ.

Στα δύο μέλη του Ρουβίκωνα ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για το αδίκημα της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM