Δολοφονία Σούζαν Ίτον: Στον ανακριτή σήμερα ο 27χρονος δράστης

Δολοφονία Σούζαν Ίτον: Στον ανακριτή σήμερα ο 27χρονος δράστης Facebook Twitter
0

Ο 27χρονος, δράστης της δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον, θα βρεθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή στα Χανιά. 

Ο δικηγόρος του 27χρονου είχε υποβάλλει την Τετάρτη παραίτηση από την υπόθεση και ο νέος συνήγορος του αναμένεται να ζητήσει σήμερα προθεσμία για την απολογία. 

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία έδωσε χθες στη δημοσιότητα τα στοιχεία και την φωτογραφία του 27χρονου. «Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 27χρονου ημεδαπού, o οποίος συνελήφθη για υπόθεση ανθρωποκτονίας 60χρονης αλλοδαπής. Πρόκειται για τον ΠΑΡΑΣΚΑΚΗ Ιωάννη του Αποστόλου και της Μαρίας, που γεννήθηκε το 1992 στα Χανιά Κρήτης» σημειώνει το δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Δολοφονία Σούζαν Ίτον: Στον ανακριτή σήμερα ο 27χρονος δράστης Facebook Twitter
Δολοφονία Σούζαν Ίτον: Στον ανακριτή σήμερα ο 27χρονος δράστης Facebook Twitter

Την ίδια ώρα, στο μικροσκόπιο των αρχών ασφαλείας έχουν μπει τουλάχιστον τρεις καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη, οι οποίες ανέφεραν ότι τις είχε προσεγγίσει ένα παρόμοιοo αυτοκίνητο με αυτό που οδηγούσε ο 27χρονος.

«Κατά ομολογία του έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν , δεν έχουμε καταγεγραμμένα περιστατικά, τα ερευνούμε και ίσως υπάρξουν» είχε πει ο διευθυντής της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Χανίων.

Μάλιστα μια 27χρονη τουρίστρια υποστήριξε στην τοπική ιστοσελίδα flashnews.gr. ότι ενώ έκανε τζόκινγκ σε ένα αγροτικό δρόμο ανάμεσα σε ελιές σχετικά κοντά στη θάλασσα αντιλήφθηκε ένα αυτοκίνητο να έρχεται από πίσω της.Στη συνέχεια το αυτοκίνητο προσπάθησε να πέσει επάνω της και όπως αντιλήφθηκε ο άγνωστος οδηγός προσπάθησε επίτηδες να τη χτυπήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα υποστηρίζει πως έχει αναγνωρίσει το λευκό αυτοκίνητο του 27χρονου. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ