Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του δολοφόνου της Σούζαν Ίτον

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του δολοφόνου της Σούζαν Ίτον Facebook Twitter
Σήμερα δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 27χρονου δολοφόνου της Σούζαν Ίτον
6

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του 27χρονου Κρητικού που ομολόγησε ότι δολοφόνησε την Σούζαν Ίταν, την 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγο.

Η υπόθεση, που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα, έχει λάβει νέες διαστάσεις μετά τις καταγγελίες γυναικών που αναφέρουν πως δέχθηκαν επιθέσεις, οι οποίες ταιριάζουν με την περιγραφή της δράσης του 27χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τρεις περιπτώσεις επιθέσεων σε γυναίκες, με τη μία μάλιστα να υποστηρίζει πως έχει αναγνωρίσει το αυτοκίνητο του δράστη.

Μετά τα νέα στοιχεία, η αστυνομία Κρήτης κατέθεσε αίτημα προς τον εισαγγελέα για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 27χρονου δράστη της δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον, καθώς θεωρεί ορθό να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και η φωτογραφία του 27χρονου.

H ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 27χρονου ημεδαπού, o οποίος συνελήφθη για υπόθεση ανθρωποκτονίας 60χρονης αλλοδαπής.

Πρόκειται για τον:

ΠΑΡΑΣΚΑΚΗ Ιωάννη του Αποστόλου και της Μαρίας, που γεννήθηκε το 1992 στα Χανιά Κρήτης.

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του δολοφόνου της Σούζαν Ίτον Facebook Twitter
Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του δολοφόνου της Σούζαν Ίτον Facebook Twitter

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας είκοσι (20) ημερών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, αλλά και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, ιδίως την εξακρίβωση και άλλων παθουσών που έχουν τελεστεί σε βάρος τους αξιόποινες πράξεις από τον ανωτέρω.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, τηλεφωνικά στον αριθμό 28210-25802 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Σιχαθηκα πια να διαβάζω για καταγγελίες που γίνονται μετά από ένα τέτοιο κακό...γιατί δε μιλαγατε από πριν ... τι φοβάστε? Πότε θα μάθουμε επιτέλους να μιλάμε? Μπορεί αυτή η γυναίκα να ήταν η αδερφή μας...η μάνα μας...
Σε έχουν παρενοχλήσει ποτέ σεξουαλικά; Σου'χουν πιάσει τον κώλο στον δρόμο; Το στήθος σε ιατρείο οφθαλμολογίας; Σ'εχουν παρασύρει με το αυτοκίνητο και ζητάνε και τα ρέστα από πάνω φωνάζοντας σεξιστικές χυδαιολογίες; Έχεις πάει στην αστυνομία να τα καταθέσεις αυτά;; Κι είχες απέναντι σου τους άντρες μπατσόνια να σε κοιτάνε σαν να είσουν εσύ ο φταίχτης; Όχι;;; Για ρώτα την μάνα σου, την αδερφή σου, την γκόμενα σου, έχουν αναγνωρίσει καν όλες αυτές τις φορές που παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά;;; Γιατί δεν τίθεται θέμα του "αν" απλά του πότε, εφόσον μιλάμε για γυναίκες στην Ελλάδα. Δεν γνωρίζω ΚΑΜΙΑ ελληνίδα που να μην παρενοχλήθηκε σεξουαλικά. Το κατάλαβες; Ενημερώσου, διάβασε, άλλαξε την δική σου συμπεριφορά ανάλογα κι άσε τα γιατί, στην σωβινιστική κοινωνία που εσύ κι εγώ ζούμε.
Φαίνεται κατά 99% ότι αυτός είναι ο θύτης.Εάν δεν αποδειχτεί ακλόνητα η ενοχή (ακόμη και πέραν της ομολογίας), δεν πρέπει να βγαίνουν συμπεράσματα.Μη καταλήξει σαν τον Μουντή και την Τσάπμαν.
"Το λευκό αυτοκίνητο του 27χρονου δράστη φαίνεται ότι ήταν τελικά το «κλειδί» για την εξιχνίαση της υπόθεσης.Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χανίων όταν τον προσήγαγαν, είχαν μοναδικό στοιχείο ότι την ημέρα του εγκλήματος είχε περάσει με το αυτοκίνητό του από την περιοχή του Μάλεμε και είχε καταγραφεί από τις κάμερες.Ο 27χρονος αρνιόταν τα πάντα για περίπου δύο ώρες, καθώς οι αστυνομικοί δεν είχαν κάποιο χειροπιαστό στοιχείο.Όμως όταν οι αστυνομικοί εξέτασαν για στοιχεία το αυτοκίνητό του διαπίστωσαν ότι ενώ ήταν πολύ βρώμικο εξωτερικά και εσωτερικά, το πορτ μπαγκάζ, όπου είχε βάλει την βιολόγο, ήταν καθαρό και μύριζε έντονα χλωρίνη.Έτσι, το πορτ μπαγκάζ «πρόδωσε» τον δράστη, που αναγκάστηκε να ομολογήσει το στυγερό έγκλημα.Επίσης, βρέθηκε αίμα του θύματος στα παπούτσια του δράστη.Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 27χρονος είχε συλληφθεί από την Πυροσβεστική πριν έναν χρόνο για εμπρησμό.Και είχε ομολογήσει ότι είχε βάλει τη φωτιά, καθώς όπως είχε πει στους πυροσβέστες του άρεσε να ακούει τις σειρήνες των πυροσβεστικών οχημάτων".https://neaselida.gr/ellada/dolofonia-soyzan-iton-i-chlorini-prodose-ton-27chrono-video/Απ' ότι αντιλαμβάνομαι, επίσης, υπάρχει και πληθώρα γενετικού υλικού....τώρα οι αναφορές σε Μουντήδες, μάλλον είναι άσχετη και περιττή.
Τόσο τραγικό που δεν υπάρχουν λόγια για τον τρόπο που κατέληξε η γυναίκα. Ηταν σε άριστη φυσική κατάσταση, είχε μαύρη ζώνη στο ταε κβο ντο, ήταν σε μια ηλικία που ίσως νόμιζε ότι είναι απίθανο να δεχτεί σεξουαλική επίθεση. Κι όμως βρέθηκε δίπλα σ' αυτόν που έψαχνε θύμα. Μόνο γυναίκες κυνηγούσε και τελικά διέπραξε κι αυτός γυναικοκτονία με την ίδια φρίκη όπως κι οι άλλοι. Πάρα πολλοί τον τελευταίο χρόνο.