Χανιά: Εισπράκτορας των ΚΤΕΛ αποβίβασε ανήλικο για δέκα λεπτά διαφορά στο εισιτήριο

Χανιά: Εισπράκτορας των ΚΤΕΛ αποβίβασε ανήλικο για δέκα λεπτά διαφορά στο εισιτήριο Facebook Twitter
0

Εποχική εισπράκτορας του ΚΤΕΛ Χανίων στην Κρήτη  αποβίβασε από λεωφορείο κατά τη διάρκεια δρομολογίου, έναν 15χρονο επιβάτη επειδή δεν κατέβαλε το ακριβές αντίτιμο του εισιτηρίου.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε μέσω του διαδικτύου από τον πατέρα του 15χρονου που παράλληλα επικοινώνησε με το ΚΤΕΛ, ενώ επιβεβαιώθηκε και από τον προϊστάμενο κίνησης Μιχάλη Τσουπάκη. Όπως δήλωσε ο κ Τσουπάκης ο 15χρονος επιβιβάστηκε από την περιοχή Δαράτσο με προορισμό τον Πλατανιά, ωστόσο επειδή κατέβαλε 2 ευρώ έναντι 2.10 που ήταν το εισιτήριο για την συγκεκριμένη διαδρομή η εισπράκτορας αποβίβασε τον 15χρονο μια στάση πριν τον προορισμό του στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας που απέχει από τον Πλατανια 1,5 χιλιόμετρο.

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε και η διοίκηση του ΚΤΕΛ στην οποία αναφέρει: «Το ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου ΑΕ μετά από καταγγελία που έγινε στο διαδίκτυο από νεαρό επιβάτη, θα ήθελε να ενημερώσει, ότι νεοπροσλαμβανόμενη εποχιακή εισπράκτορας από υπερβάλλοντα ζήλο ζήτησε από επιβάτη να κατέβει απ' το λεωφορείο πριν απ' τον προορισμό του, επειδή δεν είχε το ακριβές αντίτιμο του εισιτήριου. Η εισπράκτορας έχει κληθεί σε απολογία. Το ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου ΑΕ λυπάται για το γεγονός αυτό, δεν το χαρακτηρίζουν τέτοιου είδους ενέργειες, καθώς έχει δείξει και συνεχίζει καθημερινά να δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ