Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στη Λαμία, όταν ένας 51χρονος βγήκε από το σπίτι του με πλαστικό αεροβόλο πιστόλι κι άρχισε να πυροβολεί τους γείτονες

 

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο 51χρονος που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και μένει στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο γείτονές του ηλικίας 63 και 34 ετών.

 

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 51χρονου που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Λαμίας, την παραπάνω ώρα βγήκε από το σπίτι του με πλαστικό αεροβόλο πιστόλι κι άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως.

 

Εκείνη την ώρα η 63χρονη μαζί με τον 34χρονο άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού τους να δουν τι ήταν οι θόρυβοι που ακούγονταν και τότε δέχθηκαν τα πυρά του συλληφθέντα.

 

Αποτέλεσμα ήταν οι βολίδες από το αεροβόλο να τραυματίσουν επιπόλαια την 63χρονη στην αριστερή ωμοπλάτη και τον 34χρονο στο μηρό και στη βουβωνική χώρα. Ο τελευταίος μάλιστα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας για πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια εξήλθε καλά στην υγεία του.

 

Κατά τη σύλληψη του δράστη κατασχέθηκαν το αεροβόλο πιστόλι, το οποίο έφερε γεμιστήρα με δέκα έξι (16) μεταλλικά σφαιρίδια, καθώς και ένα (1) μαχαίρι, με δέκα έξι εκατοστά λάμα και συνολικού μήκους είκοσι οκτώ (28) εκατοστών.

 

Η δικογραφία που σχηματίστηκε και θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα, περιλαμβάνει τις κατηγορίες της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων και της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών.