ΕΔΕ και διαγραφή από τη ΝΔ για αστυνομικό που δήλωνε ότι «Ελλάδα θα κυβερνιέται με την ισχύ των κλομπ»

ΕΔΕ και διαγραφή από τη ΝΔ για αστυνομικό που δήλωνε ότι «Ελλάδα θα κυβερνιέται με την ισχύ των κλομπ» Facebook Twitter
13

Την διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης αλλά και την διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία προκάλεσε σειρά χυδαίων σχολίων που ανάρτησε στο Facebook, αξιωματικός της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη.


Ειδικότερα, η Νέα Δημοκρατία προχώρησε στη διαγραφή του Κωνσταντίνου Ηλιόπουλου, αξιωματικού της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη μετά από μία σειρά υβριστικών και αντιδημοκρατικών σχολίων στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.


Ο εν λόγω αξιωματικός προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά από αναρτήσεις στις οποίες ανέφερε ότι «Η Ελλάδα από αύριο θα κυβερνιέται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την ισχύ των γκλομπς μας» και «Κυριάκο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ κυβέρνησε τη χώρα και τους Ελληνες όπως γουστάρεις!!! Τα ΜΑΤ είναι δίπλα σου γιατί ΕΜΕΙΣ είμαστε το Κράτος».


Την ανακοίνωση της διαγραφής του έκανε γνωστή ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος υπέγραψε και την απόφαση διαγραφής.


ΕΔΕ και διαγραφή από τη ΝΔ για αστυνομικό που δήλωνε ότι «Ελλάδα θα κυβερνιέται με την ισχύ των κλομπ» Facebook Twitter


Παράλληλα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, διατάχθηκε ΕΔΕ μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τα σχόλια του υπαστυνόμου στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 

 

ΕΔΕ και διαγραφή από τη ΝΔ για αστυνομικό που δήλωνε ότι «Ελλάδα θα κυβερνιέται με την ισχύ των κλομπ» Facebook Twitter

ΕΔΕ και διαγραφή από τη ΝΔ για αστυνομικό που δήλωνε ότι «Ελλάδα θα κυβερνιέται με την ισχύ των κλομπ» Facebook Twitter
ΕΔΕ και διαγραφή από τη ΝΔ για αστυνομικό που δήλωνε ότι «Ελλάδα θα κυβερνιέται με την ισχύ των κλομπ» Facebook Twitter
ΕΔΕ και διαγραφή από τη ΝΔ για αστυνομικό που δήλωνε ότι «Ελλάδα θα κυβερνιέται με την ισχύ των κλομπ» Facebook Twitter

Ο υπαστυνόμος, ο οποίος μάλιστα φέρεται να διατηρεί δύο λογαριασμούς στο Facebook, μετά τον σάλο που προκλήθηκε διέγραψε τις επίμαχες αναρτήσεις. Ο ίδιος εμφανίζεται να διατηρεί στο Facebook και δεύτερη σελίδα - προσωπικό ιστολόγιο, στην οποία ανεβάζει ειδήσεις από ιστοσελίδες χωρίς όμως κάποιο σχολιασμό.

Τέλος διευκρινίζεται ότι με το ίδιο όνομα υπάρχουν και τουλάχιστον δύο ακόμα αστυνομικοί, που όμως δεν έχουν καμία σχέση με τα συγκεκριμένα προφίλ, γεγονός που στην αρχή προκάλεσε σύγχυση.

Ελλάδα
13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Να περάσει από ΕΔΕ και ο ψυχολογος που εδωσε το ΟΚ να φερει οπλο ο συγκεκριμένος αλλιώς ο προϊστάμενός του.Δεν γίνεται να μην υπάρχουν ευθύνες σε κανέναν ποτέ. Γι' αυτό παίρνουν ΟΚ από ψυχολόγο οι αστυνομικοί από ψυχολόγους, για να κόβονται οι Κορκονέες.
1. Θεωρώ ότι κακώς επιτρέπεται σε αστυνομικούς η προβολή της κομματικής τους ένταξης. 2. Η φασιστική λογική του συγκεκριμένου ίσως πρέπει να οδηγήσει την ΕΔΕ σε απόταξη. 3. Μπράβο στην άμεση διαγραφή του.
Ρε για κοίτα έναν άγριο !!! Σε όλες τις φωτογραφίες έχει αυτό το 'μοβόρικο βλέμμα (αιμοβόρας αγελάδας θα το χαρακτήριζα).Να καθαρίζουμε σιγά σιγά από τέτοιους, από όπου και αν προέρχονται
Η ηλικιακή γενιά αυτών των αστυνομικών, πότε και τι ύλη διδασκόντουσαν όταν ήταν στις σχολές ;Και δεν εντοπίσθηκε μέχρι τώρα το "φρόνημα" του συγκεκριμένου ή υπήρξε "ανοχή" ;Για το εμετικό "αντριλίκι", ουδέν σχόλιο. Παντού υπάρχουν "Πολλάκηδες" τελικά...Θετικό βέβαια η άμεση αντίδραση, που δείχνει άλλη στάση από τον ΣΥΡΙΖΑ.
να θυμίσω εδώ ότι όταν η δικηγόρος παρέδιδε μαθήματα στη Σχολή Αστυνομίας, οι μαθητές της εκφράσανε τις μύχιες επιθυμίες τους λέγοντάς της : "στο δρόμο κάνουμε κουμάντο εμείς", "οι πολιτικοί μπορούν να λένε ό,τι θέλουν - εμείς κάνουμε αυτό που λένε οι αξιωματικοί μας", "και βέβαια είμαστε φασίστες, υπάρχει κάποιο πρόβλημα;". Φυσικά στην ΕΔΕ που ακολούθησε, δεν προέκυψε κάτι αξιόποινο... Προφανλώς και δεν υπάρχει καμμία σύγκριση με τον Πολάκη, όσο και να ερεθίζονται με αυτή την σκέψη διάφοροι πονηρούληδες. Αυτό που προέχει είναι η αποχουντοποίηση της αστυνομίας, η οποία επ'ουδενί δεν είναι απλώς η εκδίωξη μερικών ελαχίστων οι οποίοι δεν γνωρίζουν μέτρο αλλά η συστηματική αποναζιστικοποίηση μέσα από την εκπαίδευση και το "φιλτράρισμα" που δεν θα λαμβάνει υπόψιν της τους συνδικαληταράδες της ΕΛΑΣ και των υπόλοιπων οργανισμών
Να σου πω ποιο είναι το πρόβλημα με την πρόταση σου ημίθεε. Εγώ θα ήθελα κάτι τέτοιοι να αποτάσσονται από τα σώματα ασφαλείας χωρίς πολλά πολλά διότι μόνο έτσι και η αποναζιστοποίηση θα γίνει πράξη. Όταν όμως σηκωθούν οι συνδικαληταράδες της ΕΛΑΣ και των υπολοίπων οργανισμών και αρχίσουν να φωνασκούν για υποτιθέμενες απολύσεις στο δημόσιο και κοινωνική αναλγησία από τον φιλελέ Κούλη, τι στάση περιμένεις να κρατήσουν οι αυτόκλητοι "προοδευτικοί";
@Bartok Καταρχάς εγώ στηρίζω οποιαδήποτε προσπάθεια κάθαρσης ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι δε θα μείνουν ούτε οι μισοί. Δεύτερον αυτό δε θα συμβεί διότι στην Δημοκρατία μας δεν υφίστανται, ούτε θα μπορούσαν ούτε και έπρεπε να υφίστανται πολιτικές διώξεις, όπως ονειρεύονται κάποιοι. Προφανώς ενοούμε περιπτώσεις όπου υπάρχουν βεβαιωμένες πράξεις ή λόγια παράνομα ή ανάρμοστα με την ιδιότητα του ένστολου. Η παραδειγματική και συστηματική τιμωρία όσων είναι ένοχοι αρκεί για να συνετίσει τους υπόλοιπους.
...Α μάλιστα, δηλαδή οι χοντράδες/μπαρούφες του Πολάκη συγκρίνονται με τα "προτρέπω όργανα της εξουσίας να βιάζουν με γκλοπ". Αναλογία: Οι αστυνομικοί είναι όργανα, το μπουζούκια είναι όργανα, άρα οι αστυνομικοί είναι μπουζούκια.
Υπουργός με πλήρη κάλυψη κάθε δήλωσής του από τα ΜΜΕ καλεί να μπουν στη φυλακή αντίπαλοί του, ειρωνεύεται τη δικαστική εξουσία κτλvs ανώνυμος αστυνομικός λέει μαλακίες στο fbΟ ένας περνάει ΕΔΕ (και μακάρι να περάσουν και οι ανώτεροί του) και ο άλλος έχει τη στήριξη του πρωθυπουργού μέχρι τελικής πτώσης. Μμμμ...Δεν κατανοώ πλήρως για τι μπουζούκια και μπαγλαμάδες μιλάς.
Η προτροπή σε τιμωρητική αστυνομική βία με "υπερφαλλούς" γκλοπ, η προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και με την σφοδρότητα που περιγράφεται ΔΕΝ παραπέμπει καθόλου σε "Πολακισμό", σε έτερα πράγματα-καταστάσεις και εποχές παραπέμπει.Πάμε πάλι:Μπουζούκι=Αστυνόμος
Η θέση μου είναι απλή.Ο Πολακισμος δεν έχει πλάκα. Δεν είναι κάτι μεταξύ του Λεβέντη και του Αλέφαντου. Δεν είναι καλιαρντά με χαβαλέ μαζί.Ο Πολακης, ο Λάμπρου, η Ζωίτσα, ο Παππας, πολλοί νυν και πρώην συριζαίοι είναι κανονικοτατοι χουνταίοι.