Ο Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε για την επίθεση: «Θα πάω μέχρι το τέρμα για το δίκιο μου»

Ο Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε για την επίθεση: «Θα πάω μέχρι το τέρμα για το δίκιο μου» Facebook Twitter
0

Για την επίθεση που δέχθηκε στην Καλλιθέα μίλησε ο Θέμης Αδαμαντίδης, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου, παρουσία του δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια.

«Θέλω να πω σε όλους τους Έλληνες πολίτες, αυτή η Ελλάδα δεν πρέπει να είναι περισσότερο ή λιγότερο κανενός από ό,τι είναι και δική μας», είπε ο γνωστός τραγουδιστής και κατόπιν πρόσθεσε: «Πρέπει επιτέλους να πάψουμε να φοβόμαστε για το δίκιο μας, ας φοβούνται κάποιοι άλλοι που κάνουν παράνομες πράξεις και ανήθικες. Έχω το θάρρος στην ψυχή μου να πάω μέχρι το τέρμα για το δίκιο μου».

«Ούτε ξυλοδαρμό μπορώ να το πω. Περπατούσα, με πλησίασαν και με χτύπησαν. Μου είπαν για χρήματα, τα οποία... έτσι θέλει να ισχυρίζεται κάποιος. Είμαι καλά, γι' αυτό βγήκα...», τόνισε στη συνέχεια ο Θέμης Αδαμαντίδης, που αρνήθηκε ωστόσο να δεχθεί άλλες ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους.

Σε ερώτηση όμως για τον λόγο που αποφάσισε να δώσει αυτή την συνέντευξη τύπου, ο τραγουδιστής εξήγησε πως ήθελε να δουν όλοι ότι είναι καλά και ευχαρίστησε όσους παραβρέθηκαν. 

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης  στην Καλλιθέα, καθώς ο Θέμης Αδαμαντίδης πήγαινε σε μαγαζί που συχνάζει στην περιοχή. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στους αστυνομικούς, οι δράστες τον απείλησαν, τον χτύπησαν και τράπηκαν σε φυγή. Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως ένας από τους δράστες ισχυρίζεται ότι ο τραγουδιστής είχε υπογράψει συμβόλαιο μαζί του για μια σειρά συναυλιών το καλοκαίρι, έχοντας εισπράξει και χρήματα ως προκαταβολή, κάτι που η πλευρά του τραγουδιστή αρνείται κατηγορηματικά.

Δείτε τα αποσπάσματα από την συνέντευξη τύπου του Θέμη Αδαμαντίδη:

 
 
 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM