Φωτιά στην Εύβοια: Απομακρύνονται κάτοικοι - Ενισχύονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής

Φωτιά στην Εύβοια: Απομακρύνονται κάτοικοι - Ενισχύονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής Facebook Twitter
0

Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική, μετά τη φωτιά ξέσπασε νωρίτερα στην Εύβοια, στην περιοχή Μανίκια.

Μετά από εισήγηση της Πυροσβεστικής, πραγματοποιήθηκε απομάκρυνση των κατοίκων του Μακρυχωρίου από τον δήμο Κύμης ενώ ενισχύονται οι δυνάμεις στην πυρκαγιά. Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται πως η εκκένωση του οικισμού έγινε για καθαρά προληπτικούς λόγους. Στο σημείο επιχειρούν 60 πυροσβέστες με 25 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρου, τέσσερα αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.

Η φωτιά, που έγινε αντιληπτή γύρω στις 2:30μμ, καίει χορτολιβαδική έκταση. Στην περιοχή βρίσκονται διάσπαρτα σπίτια αλλά, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, δεν απειλούνται αυτή τη στιγμή από τις φλόγες. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές σε σπίτια του χωριού.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε σε έκταση με πουρνάρια και ξερά χόρτα, όπου πνέουν άνεμοι περίπου 6 μποφόρ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM