UPDATE: Σε κρίσιμη κατάσταση ο νεαρός ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας

UPDATE: Σε κρίσιμη κατάσταση ο νεαρός ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας Facebook Twitter
4

Update

Στα αποτελέσματα των ειδικών νευρολογικών τεστ όπου θα υποβληθεί σήμερα ο νεαρός ηθοποιός Τομ Πρωτόπαπας από τους γιατρούς του ΚΑΤ εναποθέτει πλέον η οικογένεια του την μικρή έστω ελπίδα για ανάκαμψη της κρίσιμης κατάστασης της υγείας του.

Η παρέλευση του πρώτου 24ωρου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου μετά την ολοκλήρωση της λεπτής νευροχειρουργικής επέμβασης στον εγκέφαλο επιτρέπει στους νευρολόγους και τους αναισθησιολόγους να προχωρήσουν στις ειδικές εξετάσεις για τον έλεγχο της λειτουργίας του εγκεφαλικού στελέχους του ασθενή. Οι απαντήσεις θα είναι κρίσιμες καθώς θα αφορούν την αδρή εικόνα των βασικών λειτουργιών του οργανισμού του και θα αξιολογούν εάν η κατάστασή του είναι αναστρέψιμη ή όχι.

Ωστόσο, δεν θα πρόκειται για "τελεσίδικες" απαντήσεις. Σε βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις όπως αυτή που προκλήθηκε στον Τομ Πρωτόπαπας την περασμένη Κυριακή, οι γιατροί επαναλαμβάνουν τα ειδικά τεστ στον ασθενή εκ νέου μέσα στο 48ωρο ώστε να είναι βέβαιοι σε ό,τι αφορά τη λειτουργία του εγκεφάλου πριν προβούν σε οποιαδήποτε ιατρική πράξη.

====================

Ήταν λίγο μετά τις 8.00 προχτες το πρωί , όταν ο 25χρονος ηθοποιός και μοντέλο Τόμας Πρωτόπαπας οδηγούσε στην Αττική οδό, κατευθυνόμενος στο πρώτο γύρισμα της εκπομπής «Dr Cook», με παρουσιαστή τον Γιάννη Λουκάκο, όταν ένα διερχόμενο όχημα -οι πληροφορίες κάνουν λόγο για βαν της Αττικής Οδού- έπεσε επάνω του.

«Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή και ο Τόμας έχασε τις αισθήσεις του. Ήρθε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο ΚΑΤ», δήλωσε άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος του νεαρού ηθοποιού, μέσα από το νοσοκομείο. «Υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση στο κεφάλι, αφού είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και, αυτή τη στιγμή, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Οι δύο του γονείς, σε πολύ άσχημη κατάσταση, έχοντας σχεδόν καταρρεύσει, παραμένουν στο πλευρό του -όπως και η υπόλοιπη οικογένειά του, πολλοί φίλοι του, αλλά και ο προπονητής του στην πυγμαχία, Νίκος Ανδρεάδης» συνεχίζει η ίδια πηγή.

Την ημέρα πριν το δυστύχημα, ο Τόμας Πρωτόπαπας την πέρασε σχεδόν όλη στον ιππικό όμιλο «Mega sports» στο Τατόι, όπου φωτογραφήθηκε από την Ολυμπία Κρασαγάκη για το επόμενο τεύχος του «Down Town» Κύπρου. 

Δυστυχώς, τα νέα για την κατάσταση της υγείας του παραμένουν απαισιόδοξα. «Μόνο ο Θεός ξέρει αν θα τα καταφέρει ο Τόμας. Οι γιατροί λένε πάντως πως η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή» συνεχίζει η πρώτη πηγή, τη στιγμή που πληροφορίες αναφέρουν πως ο νεαρός ηθοποιός θεωρείται κλινικά νεκρός.

Ο Τόμας Πρωτόπαπας γεννήθηκε στις 19 Ιανουαρίου 1988 στην Αγγλία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 14 ετών ως μοντέλο και κατόπιν έγινε ηθοποιός. Δούλεψε ως παρουσιαστής στα κανάλια Mad και MTV Greece, έπαιξε στην πιο πρόσφατη εκδοχή της ταινίας Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα και συμμετείχε στην σειρά Βασιλιάδες του Mega παίζοντας τον κακομαθημένο γόη Αλέξη Καννελόπουλο.

UPDATE: Σε κρίσιμη κατάσταση ο νεαρός ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας Facebook Twitter
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ