«Μην μας σκοτώνετε» - Ποδηλατοδρομία διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη

«Μην μας σκοτώνετε» - Ποδηλατοδρομία διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ/ EUROKINISSI
0

Ποδηλατοδρομία διαμαρτυρίας με σύνθημα «Μην μας σκοτώνετε» στη μνήμη των δύο αθλητών ποδηλασίας, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους στις 23η Ιουνίου στην Πτολεμαΐδα σε τροχαίο δυστύχημα, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Την ποδηλατοδρομία διοργανώνει η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας - Θράκης η οποία καλεί όλους τους φίλους του ποδηλάτου να λάβουν μέρος στην ποδηλατοδρομία.

Ως σημείο εκκίνησης έχει οριστεί ο Λευκός Πύργος με ώρα συνάντησης στις 7:30 το απόγευμα.

«Μην μας σκοτώνετε» - Ποδηλατοδρομία διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter

Η ανακοίνωση των Ποδηλατικών Σωματείων αναφέρει:

«Με αφορμή το πρόσφατο ποδηλατικό δυστύχημα στην Πτολεμαΐδα, η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ διοργανώνει Ποδηλατοδρομία διαμαρτυρίας στους Κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης την Τρίτη 2-7-2019. Ως σημείο εκκίνησης έχει οριστεί ο Λευκός Πύργος και η πορεία που θα ακολουθήσουν οι Ποδηλάτες είναι: Λεωφ. Τσιμισκή - Ίωνος Δραγούμη - Λεωφ. Νίκης - Λευκός Πύργος. Ώρα συνάντησης 19.30.

Η Ποδηλατοδρομία είναι αφιερωμένη στην μνήμη των δύο Αθλητών από την Ομάδα «Χίλια Δέντρα», που άφησαν στην άσφαλτο την τελευταία τους πνοή με τόσο άδικο τρόπο!

Η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας - Θράκης προσκαλεί όλους τους φίλους του Ποδηλάτου να πάρουνε μέρος στην Ποδηλατοδρομία προκειμένου να αφυπνιστεί εκ νέου η κοινή γνώμη όλων, και να συμμορφωθεί σύμφωνα με τις διατάξεις που ορίζει ο ΚΟΚ.

Κατά την διάρκεια της Ποδηλατοδρομίας, όλοι οι ποδηλάτες της Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ., θα ποδηλατήσουν ακολουθώντας πιστά τις υποδείξεις των πινακίδων σήμανσης και Φωτεινών Σηματοδοτών, προκειμένου να μην υπάρξει οποιαδήποτε παρακώλυση Κυκλοφορίας!»

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM