Αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αθήνας Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Παρά την παρουσία της Τροχαίας στο κέντρο της Αθήνας, αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους σήμερα, με αποτέλεσμα τα οχήματα να κινούνται με δυσκολία σε αρκετά σημεία.

Σύμφωνα και με τα στοιχεία της Τροχαίας, μετ'εμποδίων γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων στη Μεσογείων, μετά τον Χολαργό, στους Αμπελόκηπους και στην Κατεχάκη.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας και στα δύο ρεύματα από το ύψος του κόμβου της Καλυφτάκη, ενώ με δυσκολία κινούνται τα οχήματα και στην λεωφόρο Συγγρού.

Αναλυτικά στοιχεία από την Τροχαία για την κίνηση στους δρόμους την Αθήνας, μπορείτε να δείτε στον ιστότοπο της Αστυνομίας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM