Η Νike τιμά τον Αντετοκούνμπο με μπασκέτα στην κορυφή του Ολύμπου

Η Νike τιμά τον Αντετοκούνμπο με μπασκέτα στην κορυφή του Ολύμπου Facebook Twitter
Με μια μπασκέτα στον Όλυμπο τιμά η Nike τον κορυφαίο Γιάννη Αντετοκούνμπο
4

Η εταιρεία Nike, τιμά τον MVP Γιάννη Αντετοκούνμπο με βίντεο που δείχνει μια μπασκέτα στην κορυφή του Ολύμπου, την ψηλότερη στην Ελλάδα.

Σε σποτ που δημιούργησε και έδωσε στη δημοσιότητα η Nike, ακούγονται ιαχές με το όνομά του: «Γιάννης, Γιάννης» ενώ η κάμερα πλησιάζει στο βουνό και διακρίνεται μία μπασκέτα, η οποία φέρει το μήνυμα: «Η μοίρα μπορεί να σε ξεκινήσει από τα χαμηλά, τα όνειρα μπορούν να σε φέρουν στην κορυφή».

Η εταιρεία σε μήνυμα της στο twitter όπου και ανήρτησε το συγκεκριμένο σποτ αναφέρει:

«Για να τα καταφέρεις μέχρι την κορυφή, βάλε τα όνειρά σου σε λειτουργία. Για να γιορτάσουμε την ανάδειξη του Γιάννη σε MVP, πήγαμε αυτή τη μπασκέτα στην κορυφή του όρους Όλυμπος, το υψηλότερο σημείο στην Ελλάδα»

 
Ελλάδα
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Δύο πράγματα:1.Δεν είναι αυτή η κορυφή του Ολύμπου που φαίνεται στο βίντεο2. Προφανώς και είναι ψηφιακή η μπασκέτα καθώς ο Όλυμπος είναι εθνικός δρυμός και αναγνωρισμένο ως μνημείο της φύσης και παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς από την UNESCO και το να στήσεις μπασκέτα απλά απαγορεύεται. Ξεκάθαρα συμβολική η διαφήμιση λοιπόν, θα έπρεπε να είναι λίγο πιο προσεκτικοί οι διαφημιστές τουλάχιστον να δείξουν τον Μύτικα και όχι το Σκολιό.
Παρότι πρόκειται για ένα διαφημιστικό, έχεις δίκιο, πολύ δίκιο.Μόνο που στον Όλυμπο, για τον Νίκο Γάλη δεν στήνεται μια μπασκέτα. Στον Όλυμπο ο Νίκος Γκάλης έχει δικό του θρόνο!... (Naismith Basketball Hall of Fame).