ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Χανιά: Τραγικό τροχαίο με δύο νεκρούς

Χανιά: Τραγικό τροχαίο με δύο νεκρούς Facebook Twitter
0

Ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα, με θύμα έναν 30χρονο οδηγό μοτοσυκλέτας και μια 18χρονη πεζή, σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στα Χανιά.

Το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 10:30 το βράδυ στο Καλαμάκι Χανίων, όταν μία μηχανή συγκρούστηκε με μια πεζή γυναίκα, καθώς και με ένα βαν. Σύμφωνα με το cretalive.gr η μοτοσυκλέτα την οποία οδηγούσε ένας 30χρονος άντρας, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα μία 18χρονη τουρίστρια ενώ στην συνέχεια η μηχανή συγκρούστηκε με το βαν με αποτέλεσμα ο 30χρονος άντρας να χάσει την ζωή του. Ο 30χρονος και η 18χρονη διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, στο νοσοκομείο Χανίων όπου υπέκυψαν στα τραύματά τους.

Χανιά: Τραγικό τροχαίο με δύο νεκρούς Facebook Twitter

Προανάκριση για τα αίτια του μοιραίου δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Χανίων. Σύμφωνα με στοιχεία που επικαλείται το cretalive.gr, οι νεκροί από τροχαία στην Κρήτη εντός του 2019 ανέρχονται σε 33. 

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM