Κάθειρξη 35 ετών σε 60χρονο από τα Τρίκαλα που ασελγούσε σε ανήλικες

Κάθειρξη 35 ετών σε 60χρονο από τα Τρίκαλα που ασελγούσε σε ανήλικες Facebook Twitter
1

Σε 35 χρόνια κάθειρξης καταδικάστηκε ένας 60χρονος άνδρας από τα Τρίκαλα ο οποίος κατηγορούνταν για ασέλγεια σε βάρος πέντε ανήλικων κοριτσιών.


Ο 60χρονος συνελήφθη τον περασμένο Ιούνιου έπειτα από καταγγελίες. Μάλιστα, οι καταθέσεις των κοριτσιών, σύμφωνα με το trikalavoice.gr, λίγες μέρες μετά τη σύλληψη του δράστη ήταν ανατριχιαστικές. 


Ο ίδιος φέρεται να παρέσερνε τις ανήλικες στο γκαράζ της πολυκατοικίας που διέμεναν με «δόλωμα» το σκυλάκι του και στη συνέχεια προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις. 

Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης η οποία ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα στο Δικαστήριο της Καρδίτσας, επικράτησε ένταση με την τελευταία ημέρα (Τετάρτη) να είναι επεισοδιακή με συνεχείς αντεγκλήσεις και προπηλακισμούς του κατηγορουμένου από τους γονείς οι οποίοι εξαγριώθηκαν από την στάση του και όσα είπε κατά την απολογία του εναντίον τους.


Τελικά το Δικαστήριο έκρινε τον 60χρονο Τρικαλινό ένοχο για αποπλάνηση ανηλίκων κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση επιβάλλοντάς του ποινή κάθειρξης 35 ετών, απορρίπτοντας όλους τους ισχυρισμούς του καθώς και το αίτημα για αναστολή.


Ο 60χρονος, άφησε έφεση επί της ποινής και οδηγήθηκε πίσω στις φυλακές Γρεβενών όπου και κρατείται εδώ και ένα χρόνο.

Εντωμεταξύ σε δήλωσή του στο trikalavoice.gr, ο συνήγορος πολιτικής αγωγής Δημήτρης Σαμαρτζής, ανέφερε ότι «οι γονείς των ανηλίκων παιδιών σε μια τέτοια υπόθεση αισθάνονται πως εξεδόθη μια απολύτως δίκαιη απόφαση παρά τα όσα προβλήθηκαν από την πλευρά του κατηγορουμένου τα οποία προσπάθησαν να αποπροσανατολίσουν από την αλήθεια, η οποία ωστόσο αποκαλύφθηκε περίτρανα».

Με πληροφορίες από trikalavoice

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Ειλικρινα δεν ξερω αν τέτοιοι άνθρωποι είναι μόνο ποινικοί παραβάτες ή και ασθενείς.Σίγουρα ξέρω ότι ο χημικός ευνουχισμός για τους κατ' επανάληψη βιαστές (ανηλίκων και ενηλικων) πρέπει να τεθεί στο τραπέζι.Το δικαίωμα στην ηδονή του ενός δεν είναι δυνατό να υπερνικά το δικαίωμα στη γενετήσια αξιοπρέπεια των πολλών.Το να βιάζεις ΔΕΝ είναι ανθρώπινο δικαίωμα.