Γουδή: «Λάτρευα τη μαμά μου, ήθελα μόνο να ελευθερωθεί», λέει η μητροκτόνος - Σοκάρει η κατάθεσή της

Γουδή: «Λάτρευα τη μαμά μου, ήθελα μόνο να ελευθερωθεί», λέει η μητροκτόνος - Σοκάρει η κατάθεσή της Facebook Twitter
0

Με απόλυτη ψυχραιμία περιέγραψε στους αστυνομικούς όσα έγιναν το περασμένο Σάββατο στο Γουδή η 69χρονη που σκότωσε την μητέρα της και άφησε μετά στο δρόμο τη σορό της, τυλιγμένη σε μια κουβέρτα.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, στη δικογραφία η μητροκτόνος κατέθεσε ότι όταν προέβη στο έγκλημα δεν μπορούσε να βλέπει τη μητέρα της νεκρή μέσα στο σπίτι τους.

«Ήταν θέμα χρόνου να πεθάνει και θα πέθαινε βασανισμένη. Γι' αυτό της έβαλα σελοτέιπ, αυτό το φαρδύ, στο στόμα και στη μύτη και έσβησε ήσυχα σε πέντε λεπτά. Της έκλεινα τα μάτια στην αρχή και εκείνη τα άνοιγε και με κοιτούσε, ώσπου τα κράτησε κλειστά και "έφυγε''», ανέφερε στους αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. 

Και συνέχισε: «Μετά μάζεψα τα ρούχα της για να τα πετάξω, γιατί δεν άντεχα να τα βλέπω. Δεν άντεχα να βλέπω και τη μαμά μου πεθαμένη στο σπίτι. Μπορείς να βλέπεις τη μαμά σου πεθαμένη στο σπίτι σου; Γι' αυτό την έβγαλα από το σπίτι. Τη σκέπασα προηγουμένως με ένα χειμωνιάτικο μάλλινο κιλίμι δικό της. Δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο. Είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση, το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι δεν ήθελα να φύγει η μαμά μου. Τη λάτρευα, μόνο να ελευθερωθεί ήθελα. Δεν είχε άλλη ζωή μέσα της, βασανιζόταν»

Ένοικος της πολυκατοικίας κατέθεσε πως μεταξύ της 69χρονης και της μητέρας της υπήρχαν συχνές διαμάχες, που τον τελευταίο χρόνο είχαν γίνει πιο έντονες. Μάλιστα, όπως τονίζεται στη δικογραφία της ΕΛ.ΑΣ., ένοικος είχε ακούσει την μητέρα να καλεί κάποια στιγμή σε βοήθεια στη διάρκεια καβγά με την κόρη της. 

«Η Ζωή έχει περίεργη συμπεριφορά σαν άνθρωπος. Φαίνεται δηλαδή ότι έχει κάποιο ψυχολογικό θέμα και αυτό μπορείς να το καταλάβεις κατευθείαν μόλις τη δεις. Η Ζωή εδώ και πολλά χρόνια τσακώνεται συνέχεια με τη μητέρα της και το πρόβλημα αυτό έχει επιδεινωθεί τον τελευταίο χρόνο. Πολλές φορές άκουγα τις φωνές τους από τον κάτω όροφο. Τον τελευταίο χρόνο οι φωνές αυτές έχουν γίνει πιο έντονες. Δεν έχω δει ποτέ τη Ζωή να χτυπάει τη μητέρα της, όμως στο παρελθόν, εγώ έχω ακούσει τη μητέρα της Ζωής να καλεί σε βοήθεια. Όταν άκουγα τις φωνές τους δηλαδή, καταλάβαινα ότι η Ζωή ήταν αυτή που φερόταν άσχημα στη μητέρα της. Μάλιστα θυμάμαι ότι εκείνη την φορά που είχα ακούσει τη μητέρα της Ζωής να καλεί σε βοήθεια, είχα κατέβει κάτω και είπα στην Ζωή ότι εάν συνεχίσει, θα καλέσω την Αστυνομία», φέρεται να δήλωσε η ένοικος. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ