Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 56χρονη ενώ προσπαθούσε να διασχίσει το δρόμο

Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 56χρονη ενώ προσπαθούσε να διασχίσει το δρόμο Facebook Twitter
0

Μία 56χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της στη Φθιώτιδα όταν στην προσπάθεια της να διασχίσει το δρόμο παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.


Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στις 22:20 το βράδυ της Δευτέρας στην εθνική οδό έξω από τα Καμένα Βούρλα στο ρεύμα προς Λαμία. 

Σύμφωνα με το lamiareport, το δυστύχημα σημειώθηκε όταν η 56χρονη θέλησε να περάσει το διαχωριστικό διάζωμα και να βρεθεί στο απέναντι ρεύμα της εθνικής από σκοτεινό σημείο ενώ στην περιοχή επικρατούσαν κακές καιρικές συνθήκες.

Η γυναίκα, είχε μόλις αποβιβαστεί από λεωφορείο που την άφησε στο πάρκινγκ στο ρεύμα προς Αθήνα και δεν υπολόγισε τον κίνδυνο να περάσει δύο λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας, προκειμένου να φτάσει στο σημείο που την περίμενε ο σύζυγός της.

Η 56χρονη γυναίκα αλβανικής υπηκοότητας, διαμελίστηκε μπροστά στα μάτια του συζύγου της, καθώς παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ.

Η σορός της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας, ενώ το Α τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας ερευνά την υπόθεση για να εξακριβωθούν οι αιτίες που έχασε την ζωή της.

Με πληροφορίες από lamiareport/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM