Ληστεία ΑΧΕΠΑ: Οι τρεις συλληφθέντες στέλνουν μήνυμα μέσα από τα κρατητήρια

Ληστεία ΑΧΕΠΑ: Οι τρεις συλληφθέντες στέλνουν μήνυμα μέσα από τα κρατητήρια Facebook Twitter
EUROKINISSI
4

Μήνυμα μέσα από τα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης έστειλαν οι δύο συλληφθέντες για τη ληστεία στο ΑΧΕΠΑ και η 39χρονη συνεργός τους.

«Τρομοκρατία είναι η μισθωτή σκλαβιά, καμιά ειρήνη με τα αφεντικά», αναφέρουν μεταξύ άλλων σε μήνυμά τους, που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου, οι Γιάννης Δημητράκης, Κώστας Σακκάς και Δήμητρα Συριανού.

Στο μήνυμά τους στέλνουν επίσης «συντροφικούς χαιρετισμούς στους συντρόφους και τις συντρόφισσες που για μια ακόμα φορά στέκονται αλληλέγγυοι στις νέες μας περιπέτειες με την αστυνομικοδικαστική κατασταλτική κρεατομηχανή». 

Την τρίτη, οι τρεις συλληφθέντες θα βρεθούν στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου απολογούνται στον ανακριτή. Ο 35χρονος και ο 41χρονος συγκατηγορούμενός του διώκονται για ληστεία από κοινού με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, ενώ η 39χρονη διώκεται για απλή συνέργεια στην κακουργηματική αυτή πράξη.

Επιπλέον, κατηγορούνται για τα πλημμελήματα της πλαστογραφίας μετά χρήσεως από κοινού, επειδή το όχημα με το οποίο σκόπευαν να διαφύγουν έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, της παράνομης οπλοφορίας και της κατοχής μικροποσοτήτων ναρκωτικών, που εντοπίστηκαν από αστυνομικούς σε έρευνες που διενήργησαν σε σπίτια μετά τις συλλήψεις.

Ολόκληρο το μήνυμα που υπογράφουν οι Γιάννης Δημητράκης, Κώστας Σακκάς και Δήμητρα Συριανού:

«Από τα μπουντρούμια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης στέλνουμε συντροφικούς χαιρετισμούς στους συντρόφους και τις συντρόφισσες που για μια ακόμα φορά στέκονται αλληλέγγυοι στις νέες μας περιπέτειες με την αστυνομικοδικαστική κατασταλτική κρεατομηχανή. Δηλώνουμε ότι παραμένουμε δυνατοί, με την αξιοπρέπεια μας απρόσβλητη και τις αρχές και τις αξίες μας να καθοδηγούν το είναι μας. Θα σταθούμε όρθιοι στα νέα μαρτύρια που μας ετοιμάζουν οι επικυρίαρχοι αυτού του κόσμου. Ούτε βήμα πίσω! Τρομοκρατία είναι η μισθωτή σκλαβιά, καμιά ειρήνη με τα αφεντικά. Τρομοκράτες και ληστές είναι τα κράτη και οι καπιταλιστές. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.»

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια