Αποφάσισαν στάση εργασίας σε Μετρό και Τραμ για να κάνουν γενική συνέλευση

Αποφάσισαν στάση εργασίας σε Μετρό και Τραμ για να κάνουν γενική συνέλευση Facebook Twitter
11

Στάση εργασίας αποφάσισαν στο μετρό και στο τραμ προκειμένου να κάνουν γενική συνέλευση και μάλιστα σε ώρες αιχμής την Παρασκευή.

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συµβουλίου του Σωματείου Ηλεκτροδηγών θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας την Παρασκευή (14/06) από τις 12:00 έως τις 18:00 προκειμένου να πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των μελών του.

Η ταλαιπωρία εκείνη τη μέρα θα είναι μεγάλη καθώς σημειώνεται πως εκτός από το μετρό χωρίς τραμ θα μείνει για τέσσερις ώρες η Αθήνα την Παρασκευή.

Συγκεκριμένα από τις 10.00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι, λόγω έκτακτης γενικής συνέλευσης που αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Ηλεκτροδηγών Τραμ Αττικής.



Ελλάδα
11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
Μονο στο δημοσιο υπαρχει αυτη η κωλυσιεργια.Τι παει να πει συνελευση?Τα κοινοχρηστα θα μοιρασετε?Κανετε μεταφορικο λειτουργημα κυριοι δε λογιζεται να το διακοπτετε για εσωτερικης αναλωσης λογους.Στειλτε αντιπροσωπεια κ λυστε τα θεματα σας χωρις να απασχολειτε το κοινο.
Εναν Ελληνα Ρηγκαν χρειαζομαστε: να τους στειλει ολους στο σπιτι τους και στο καπακι να τους βαλει ολους σε μαυρη λιστα να μην ξαναδουλεψουν ποτε - οπως ειχε κανει ο Ντοναλντ στα 80ς στους ελεγκτες εναεριας κυκλοφοριας σις ΗΠΑ
Πολλοί θα σου πουν ότι κακώς έφυγες, γιατί έπρεπε να μείνεις και να παλέψεις για την πατρίδα κλπ κλπ.Εγώ ένα θα σου πω : Μπράβο σου και μακάρι να μπορούσα και εγώ
Πάλεψα. Έφυγα στα 27 μου. Όλα τα υπόλοιπα χρόνια της ενήλικης ζωής μου πάλευα για μια χώρα που δεν μου έδωσε τίποτα πέρα απι ήλιο.Και δεν είναι εύκολο εγχείρημα, αλλά αν μπορείς κάντο.
Αυτή η πατρίδα παντα μας πληγώνει...Αν κάτσεις εδω θα σε τρώει ζωντανό, αν φυγεις εξω θα σε τρώει η νοσταλγία και το γιατι να μην σε αφήνει ο τόπος σου να ζήσεις σαν άνθρωπος ...Απλα διαλέγεις πληγή...Το δικαίωμα της πόλης να λειτουργεί και αφου πληρώνει το κόστος, το εχουν βαλει στο τσεπάκι τους βολεμένοι μόνιμοι υπάλληλοι και το κανουν οτι θελουν γράφοντας στα άγραφα αυτους που τους εργοδοτουν.Απαράδεκτα πραγματα.Και τριγυρω πρόθυμοι πολιτικοί αλλα και πολίτες να τους υποστηρίξουν. Ωσπου τη δέσαμε χειροπόδαρα τη χώρα, την λεηλάτησε και την παραδώσαμε στα Δ.Ν.Τ να παρουν για 100 χρονια οτι εχει απομείνει...Και ξανα προς τη δόξα τραβάμε...Η δημοκρατία θελει αυτοέλεγχο και αυτοσυγκράτηση, αλλα απο εμας φαινεται οτι αυτες οι έννοιες απουσιάζουν...Οι πολίτες ξεκινάνε το στραβό (σταση σε ωρα αιχμής για να συνεδριάσουν) και οι πολιτικοί τους ανέχονται και τους λενε σωστα το κανετε αντι να τους βάλουν φρενο...
Βρε Lumidy... και να μην πάλευες και πάλι μπράβο θα σου έλεγα. Έχεις ηθική υποχρέωση να παλεύεις για αυτούς που το αξίζουν και όχι εξαιτίας του συμπτωματικού γεγονότος ενός ωραίου ήλιου. Η χώρα είναι ο λαός της και όχι η τοποθεσία (αυτό το έχουν μπερδέψει όσοι πιστεύουν ότι αξίζουν να ονομάζονται απόγονοι μεγάλων ανδρών, μόνο και μόνο επειδή γεννήθηκαν στην ίδια τοποθεσία με αυτή που γεννήθηκαν και οι μεγάλοι άνδρες).Και ενώ η Ελλάδα έχει ανθρώπους που αξίζουν να παλέψεις για αυτούς, έχει πολύ περισσότερους που δεν αξίζουν ούτε να τους κοιτάξεις.Μακάρι να μπορούσαν να φύγουν όλοι όσοι αξίζουν (γιατί οι άλλοι δεν πρόκειται να το κάνουν, κορόιδα είναι; που θα βρουν καλύτερα;). Τότε θα είχαμε μια καλύτερη Ελλάδα.... όχι στον γεωγραφικό της χώρο, αλλά παγκοσμίως