H Βικτώρια Καρύδα μιλά για τον Γιάννη Μακρή: «Τον βλέπω ακόμα στον ύπνο μου»

H Βικτώρια Καρύδα μιλά για τον Γιάννη Μακρή: «Τον βλέπω ακόμα στον ύπνο μου» Facebook Twitter
0

Επτά μήνες μετά την δολοφονία Γιάννη Μακρή, η Βικτώρια Καρύδα μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για όλα όσα πέρασε, πώς βιώνει μαζί με τα παιδιά της τον θάνατο του συζύγου της, αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Ο Γιάννης Μακρής εκτελέστηκε εν ψυχρώ το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου του 2018, βγαίνοντας από το σπίτι του για να μπει στο αυτοκίνητό του. Την ώρα της δολοφονίας τα παιδιά του να βρίσκονταν λίγα μέτρα μακριά, ενώ η σύζυγός του, Βικτώρια Καρύδα, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks, έκανε πασαρέλα για τις ανάγκες επίδειξης γνωστού σχεδιαστή.

Παρά τις έντονες φήμες, που την ήθελαν να έχει επιστρέψει μόνιμα στην Αυστραλία, η Βικτώρια Καρύδα, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου, διευκρίνισε πως παραμένει στην Ελλάδα, προσπαθώντας να σταθεί ξανά στα πόδια της για χάρη των δύο παιδιών της. Όπως εξήγησε, αυτό που θέλει είναι να γυρίσει σελίδα στη ζωή της, αφήνοντας πίσω τις δύσκολες στιγμές, ενώ ανακοίνωσε πως κυκλοφόρησε δική της σειρά μαγιό. 


Στη συνέντευξή της η Βικτώρια Καρύδα μίλησε για τα πρώτα χρόνια που έζησε στην Ελλάδα, την ασθένεια της μητέρας της, αλλά και τον θάνατο του πατέρα της. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην γνωριμία της με τον Γιάννη Μακρή και πώς έγιναν ζευγάρι, αλλά αρνήθηκε να αναφερθεί στην ημέρα της δολοφονίας, ξεσπώντας σε λυγμούς. Όπως είπε, δεν έχει αποδεχτεί το γεγονός ότι ο άντρας της δεν ζει πια, ενώ δεν δίστασε να κρύψει την ενόχλησή της από τα σχόλια που ακούει και τα αδιάκριτα βλέμματα που αντιλαμβάνεται όταν κυκλοφορεί. Σε άλλο σημείο είπε πως δεν χρειάστηκε τη βοήθεια ψυχολόγου, σε αντίθεση με τα παιδιά της, στο πλευρό των οποίων προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί. 

«Ο Γιάννης με τράβηξε σαν μαγνήτης όταν τον πρωτοείδα είπα αυτός είναι ο άνδρας μου. Είχε και εμφάνιση και καρδιά, δυστυχώς οι καλοί άνθρωποι φεύγουν για ανεξήγητο λόγο», είπε η Βικτώρια Καρύδα, τονίζοντας πως δεν ξέρει τι ήταν πριν ο άνδρας της, αλλά ότι όταν τον γνώρισε «ήταν ψυχούλα, πολύ έξυπνος, πολύ κάλος» και πως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι μια μέρα θα τον χάσει.

«Προσπαθώ να κάνω τα πάντα για να μην πέσω ψυχολογικά» σημείωσε ενώ αναφερόμενη στα παιδιά της είπε ότι φτιάχνει κάθε μέρα πρόγραμμα στα παιδιά της για να είναι απασχολημένα και να μην σκέφτονται. «Η κορούλα μου γράφει ποιήματα και ζητάει να γυρίσει πίσω ο μπαμπάς της. Βάζει πίσω από τις φωτογραφίες του, τα γράμματά της. Κοιτάζει τον ουρανό και μιλάει με τον μπαμπά της. Θέλω να συνέλθω δεν ξέρω τι θέλω να κάνω στη ζωή μου αλλά προέχουν τα παιδιά μου. Λέω ψέματα στον εαυτό μου ότι ο Γιάννης απλά λείπει και σε λίγο θα γυρίσει, δεν ξέρω αν αυτό που κάνω είναι καλό αλλά με βοηθάει», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

«Κάθε μέρα περνάω από το σημείο που σκοτώθηκε ο άνδρας μου και βλέπω το σημάδι από το σώμα του στο δρόμο» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, προσθέτοντας ότι είναι μπερδεμένη και δεν ξέρει αν θέλει να φύγει από το σπίτι γιατί από τη μια πονάει και από την άλλη κάποιες φορές νομίζει ότι είναι μέσα μαζί της. «Νομίζω ότι είναι ένα άσχημο όνειρο που αύριο θα ξυπνήσω» ανέφερε στο τέλος, αποκαλύπτοντας πως τα βράδια βάζει στο κομοδίνο του άνδρα της τα σοκολατάκια που του άρεσαν.

 
 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM