Καλλιθέα: Μαχαίρωσαν 19χρονο γιατί υπερασπίστηκε το φίλο του

Καλλιθέα: Μαχαίρωσαν 19χρονο γιατί υπερασπίστηκε το φίλο του Facebook Twitter
3

Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο νοσηλεύεται ένας 19χρονος που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στην Καλλιθέα τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο νεαρός δέχτηκε εννέα μαχαιριές από αγνώστους, όταν προσπάθησε να υπερασπιστεί τον 15χρονο φίλο στη συμβολή των οδών Μαντζαγριωτάκη και Γρυπάρη στην Καλλιθέα.

Ο 19χρονος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση καθώς, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου, μία από τις συνολικά εννέα μαχαιριές τον βρήκε λίγα εκατοστά από την καρδιά του.


Το επεισόδιο σημειώθηκε όταν ο 19χρονος επιχείρησε να προστατεύσει τον 15χρονο φίλο του από δύο αγνώστους οι οποίοι μετά από συμπλοκή που ακολούθησε μαχαίρωσαν τον νεαρό.


Η αστυνομία διερευνά το συμβάν ενώ έχει συγκεντρωθεί υλικό από όλες τις κάμερες της περιοχής και γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Getto lifestyle δεν θέλανε κάποιοι.Μετά τα γκραφιτι, τα ταγκς,το σκουπιδαριό, τη μαυρίλα, τις λαικές αγορές για χασίσια, πρέζα, τώρα πλέον και μαχαιρώματα για ψίλου πήδημα.Ότι ζητήσαμε το πήραμε σε αυτή τη χώρα!Γιο μπίτσιζζ...