ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Μετρό: Θα μπορούμε να μιλάμε στα κινητά μας μέσα στους συρμούς - Καλύτερο σήμα

Μετρό: Θα μπορούμε να μιλάμε στα κινητά μας μέσα στους συρμούς - Καλύτερο σήμα Facebook Twitter
3

Κοντά είναι η εποχή που θα μπορούμε να μιλάμε στα κινητά μας ενώ μετακινούμαστε με το μετρό και να μην χάνεται το σήμα.

Οι εγκαταστάσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή δεν επιτρέπουν στο μεγαλύτερο τμήμα των διαδρομών σύνδεση με κανένα δίκτυο ή ισχυρό σήμα, αλλά αυτό πρόκειται σταδιακά να αλλάξει, φέρνοντας το μετρό της Αθήνας κοντά στα επίπεδα του μετρό άλλων ευρωπαϊκών πόλεων όπου υπάρχει πλήρης κάλυψη από δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Το πλάνο για βελτίωση του σήματος των κινητών τηλεφώνων εντός των συρμών του Μετρό ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα και αυτή η εξέλιξη έρχεται ως απόρροια της συμφωνίας των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας με την Αττικό Μετρό.

Ο Γιώργος Στεφανόπουλος, γενικός διευθυντής της Ένωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας (ΕΕΚΤ) αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη συμφωνία κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Infocom Mobile & Connected World. Ακόμη υπογράμμισε ότι η υλοποίηση της συμφωνίας μπορεί να κρατήσει μέχρι και δύο χρόνια. Η επένδυση αναμένεται να φτάσει τα 10 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τον κ. Στεφανόπουλο, οι πάροχοι κινητών επικοινωνιών, σε συνεργασία με την Αττικό Μετρό, ξεκινούν τον σχεδιασμό για την ανάπτυξη των υποδομών που θα επιτρέψουν πλήρη κάλυψη με δίκτυα νέας γενιάς υψηλών ταχυτήτων στους συρμούς και τις εγκαταστάσεις του υφιστάμενου δικτύου της Αττικό Μετρό καθώς και στους νέους σταθμούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ελλάδα
3

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

Ελλάδα / Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

«Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να παρέχει οποιαδήποτε συνδρομή της ζητηθεί στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, για τη διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Δεν έφταναν αυτοί με τους καφέδες στο μετρό.Από την μια θα τρέμει το φυλλοκάρδι μας μην μας λερώσουν οι καφεδιάρηδες, από την άλλη θα μας παίρνουν τ' αυτιά με τα τηλεφωνήματα.